Plus Praktijk

Fysiotherapie OpMaat is Plus Praktijk.

Bij alle zorgverzekeraars hebben wij de hoogste status; de Plus Status. Dit staat voor de kwaliteit die wij leveren. Het is een beloning voor ons harde werk om zichtbaar te maken dat wij staan voor kwaliteit.

 

Wat betekent dit voor u?

Deze Plus Praktijk-status krijgt een praktijk pas als je een hoog klanttevredenheidsgetal hebt. Onze klanten geven ons dit cijfer. Dus als dit cijfer hoog is weet u dat u bij een goede praktijk terecht komt.

Aan het eind van ieder behandeltraject kunt u dit ook invullen via Qualivieuw. Qualizorg is een onafhankelijke organisaties die anoniem uw gegevens verzamelt en uw ervaringen met onze praktijk op veel vlakken inzichtelijk maakt naar ons toe. Hier hoog scoren is voor ons het aller belangrijkste omdat wij dan zeker weten dat u aan het eind van uw behandelingen tevreden de deur uit gaat. Fysiotherapie OpMaat scoort hier tussen de 8,9 en de 9,2!

Doelmatig behandelen

 

Voor ons is dit vanzelfsprekend! En u kunt laten weten of u dat ook van ons vindt. Door de vragenlijsten die u invult aan het begin en aan het eind van uw behandeltraject. Vaak zijn dit korte vragenlijsten met 2 of 3 vragen aangaande uw ervaring van pijn en/of beperkingen door uw klacht.

 

Waaruit blijkt of wij doelmatig behandelen?

Fysiotherapie OpMaat heeft in vergelijking met alle andere praktijken in Nederland gemiddeld voor dezelfde klacht minder behandelingen nodig dan de gemiddelde praktijk. Dit heeft voor ons pas een meerwaarde als u ook klachtenvrij bent aan het einde van uw behandeltraject. Dus pas als uw doel bereikt is EN wij een laag behandelgemiddelde hebben is dat samen een duidelijke graadmeter van onze kwaliteit.

 

De kwaliteit van uw fysiotherapeut:

Bij de Plus-status is het belangrijk dat uw fysiotherapeut op de hoogte is en blijft van alle ontwikkelingen in zijn of haar vak. Al onze fysiotherapeuten volgen per jaar een aantal geregistreerde na-scholingen en cursussen op zijn/haar vakgebied. Daarnaast toetsen onze fysiotherapeuten hun kennis met andere fysiotherapeuten. Dit doen wij binnen onze eigen praktijk maar ook regelmatig en gestructureerd met fysiotherapeuten uit andere praktijken. Dit noemen we intervisie. De intervisie voldoet aan een de eisen van onze beroepsvereniging.

En wat betekent het voor u?

U weet zeker dat u in onze praktijk de beste behandeling ontvangt.

  • Snel en goed uw doelen behalen.
  • Behandeling speciaal op maat voor u persoonlijk: geen standaard protocollen.
  • Uw fysiotherapeut wordt niet gestoord door de telefoon of andere personen tijdens uw behandeling.
  • Een heel team van specialisten om uw fysiotherapeut heen die zo nodig meekijken.
  • 3 praktijkassistenten die antwoord hebben op al uw vragen en zorgen dat uw fysiotherapeut al zijn aandacht voor u en uw doelen kan hebben tijdens uw behandelingen.

Een innovatieve praktijk met een solide basis van kennis en kwaliteit. Daar bent u zeker van als u bij ons in de praktijk komt.

Praktijkvoering

Als laatste voldoet onze praktijk aan alle eisen omtrent een goede praktijkvoering. Denk hierbij aan veiligheidseisen op het gebied van de behandelruimtes, de gebruikte software, de computers, onderhoud van apparatuur en behandelbanken, brandveiligheid, EHBO, hygiëne. De kwalitatief hoge praktijkvoering wordt jaarlijks getoetst . Bij deze toets wordt gekeken naar onder andere de veiligheid, de informatievoorziening,  onze samenwerkingsverbanden, de beleidsplannen en de leiding van de praktijk. Wij vinden het belangrijk om hier een keurmerk in te hebben! Onze kwaliteitsmedewerker Elleke Moerke helpt ons het hele jaar door om deze kwaliteit te handhaven of hierin verbeteringen door te voeren indien nodig.

Wij zijn heel trots op onze Plus-status! Het is een kroon op ons werk.

Neem contact met ons op