Afscheid Danique Derksen

Afscheid Danique Derksen

Op 1 juli hebben we afscheid genomen van Danique Derksen. Danique heeft de afgelopen 2 jaar met veel plezier het team van Fysiotherapie OpMaat versterkt. Ze kwam als zwangerschapswaarnemer in onze praktijk werken. Dat beviel zo goed dat ze uiteindelijk ruim 2 jaar gebleven is. Danique heeft gewerkt op de locaties Den Dolder, Bosch en Duin en Bilthoven en werd door iedereen enorm gewaardeerd. Binnen de praktijk heeft ze meegeholpen met de zichtbaarheid op Social Media en heeft ze haar bijdrage geleverd aan het sneller en eenvoudiger invullen van de verplichte dossieritems.

We gaan elkaar missen!

Toen Danique bij ons kwam werken was het al duidelijk waar haar droom lag: Danique wilde heel graag wonen en werken in Nieuw Zeeland. Door de strenge Lockdown moest dit vertrek een poosje uitgesteld worden. Uiteindelijk is het Danique gelukt om, nu Nieuw Zeeland weer op en is, een baan te vinden als fysiotherapeut in Nieuw Zeeland.

We gunnen Danique natuurlijk van harte haar mooie en bijzondere avontuur!

Danique, enorm bedankt voor de fijne samenwerking. Heel veel succes en plezier in Nieuw Zeeland en hopelijk een keer tot ziens!

Team Fysiotherapie OpMaat.

Danique Derksen