Openingstijden locaties Sport City

Openingstijden locaties Sport City

Fysiotherapie valt onder de essentiële medische diensten. Daarom geldt de avondsluiting vanaf 17.00 uur niet voor Fysiotherapie OpMaat. Als u een afspraak heeft op een van onze locaties kan deze gewoon doorgaan.

Dit geldt ook voor onze locaties in Bilthoven, Leidsche Rijn en Huizen die zijn gevestigd in filialen van Sport City. Vanaf 28 november moeten alle sportclubs om 17.00 sluiten. Tijdens de Covid informatie van de overheid op 26 november jongstleden is dit aangegeven. De locaties van Sport City volgen dit advies qua openingstijden.

Gelukkig geldt dat niet voor de klanten van Fysiotherapie OpMaat.

Fysiotherapie valt buiten de maatregelen van de overheid. De overheid vindt het belangrijk dat medische behandelingen door gaan. Daarom mogen alle behandelingen fysiotherapie door gaan in deze tijd. Daardoor blijft iedereen gezond in beweging. En dat draagt bij aan de weerstand. Lees hier alles over gezond bewegen tijdens de Lockdown.

Fysiotherapie OpMaat draagt daar graag aan bij.

Onze agenda’s staan altijd vol. Als er avonden uit zouden vallen zouden we minder mensen kunnen behandelen. Dat willen we echt niet! Daarom blijft onze praktijklocatie in Den Dolder open na 17.00 uur.

Met Sport City is afgesproken dat onze klanten gewoon behandeld kunnen worden volgens afspraak. Een enkele keer zal het door de bezetting van Sport City niet lukken. Dan proberen wij jou zo tijdig mogelijk te informeren. We zijn heel erg blij dat de meeste afspraken gewoon door kunnen gaan. Ook na 17.00 uur. Op deze manier kunnen we toch iedereen een plekje aanbieden. Dus als jij een afspraak hebt gemaakt in de avond kan deze gewoon doorgaan.

Evelien Kuijt, Danique Derksen, Taipio Wolfjager, Johan Horst, David Kengen en Jim Paul Terlingen zullen je op jouw afgesproken tijd ontvangen. En natuurlijk doen we er binnen onze praktijk alles aan zodat jij veilig naar ons toe kunt komen.

Mocht de deur even dicht zijn wil je dan even wachten? Natuurlijk kun je even op de deur kloppen. De medewerkers van Sport City laten je dan binnen.

De extra openingstijden van de locaties van Sport City gelden ALLEEN voor onze klanten. Dus niet voor mensen die niet komen voor een behandeling bij Fysiotherapie OpMaat.

.

Wil je een afspraak maken, voor jezelf of voor iemand anders? klik dan hier. Heb je een vraag aan onze praktijkassistente of jouw fysiotherapeut? Stuur je bericht via WhatsApp

Met vriendelijke groet,

Team Fysiotherapie OpMaat.