BIG register

Het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) is een Nederlandse databank waarin officieel erkende gezondheidswerkers zijn geregistreerd.

 

In het BIG-register zijn artsen, apothekers, fysiotherapeuten, psychologen, psychotherapeuten, tandartsen, verloskundigen en verpleegkundigen opgenomen. Het register is opgericht op grond van de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG). Alleen wie in het register staat ingeschreven is door de wet bevoegd deze beschermde titel te voeren. De deskundigheid van de geregistreerde beroepsbeoefenaren is hiermee voor iedereen herkenbaar. Fysiotherapeuten die in het BIG-register zijn ingeschreven dienen iedere 5 jaar aan te tonen dat zij door middel van nascholingen hun kennis op peil houden. Daarnaast dienen zij minimaal 8 uur per week hun beroep uit te oefenen om hun bevoegdheid te behouden. Het BIG-inschrijfnummer wat aan iemand wordt toegekend, is een persoonlijk 11-cijferig nummer.

 

Al onze fysiotherapeuten zijn opgenomen in het BIG register. De praktijk AGB-code die bekend is bij de zorgverzekeraars is 04 094241. Daarnaast heeft ieder fysiotherapeut een persoonlijke AGB-code waarop hij vindbaar is bij onder andere de zorgverzekeraars.

 

Klik hier om de website van het BIG-register te raadplegen.

Neem contact met ons op