Direct antwoord op jouw vraag!

Heb je een vraag over gezond bewegen?

Met telefoon en glimlach
Wordt je operatie uitgesteld?

 

Ook dat probleem horen wij nu regelmatig. Je stond in de planning voor een nieuwe knie of nieuwe heup maar die afspraken zijn gecanceld. Het is nog onduidelijk wanneer deze operatie door kan gaan.

 

Maar je had wel erg veel last hiervan. Anders zou je niet geopereerd worden. Voor de Coronacrisis was het team van Fysiotherapie OpMaat al goed in het voorbereiden van onze cliënten op de operatie. Immers; hoe fitter je een operatie ingaat hoe sneller je na de operatie weer hersteld.

 

Kom bij ons voor advies

 

Wij kunnen, ook in deze tijd, oefeningen geven om de pijn minder te laten worden. Daarnaast voorzichtige oefeningen om de kracht te trainen. Hierbij zal goed gekeken worden naar jouw persoonlijke belastbaarheid. Daarin zijn wij, als fysiotherapeut, geschoold. Bij ons krijg jij altijd een op maat gemaakt programma dat past bij jouw mogelijkheden.

 

Ook nu is het ons doel om iedereen zo fit mogelijk een operatie in te laten gaan. Kom dus gerust met alle vragen die je hierover hebt. Wij helpen je graag.

Direct antwoord op jouw vraag

 

Wij zijn bereikbaar, juist nu. Stuur een WhatsApp bericht en jij ontvangt binnen 30 minuten een reactie. Hiervoor is het niet nodig dat je ons nummer opslaat in je telefoon. Klik op de link en je hebt contact. Zo eenvoudig werkt het.

 

We kijken wie er binnen ons team jouw vraag het beste kan beantwoorden


Naar aanleiding van jouw vraag kijken we welke fysiotherapeut in ons team jou het beste kan helpen. Die neemt het gesprek dan over. Wij hebben gespecialiseerde fysiotherapeuten op het gebied van hart&vaatziekten, claudicatio (etalagebenen), COPD, sport-fysiotherapie, stress, lymfeoedeem, bekkenproblemantiek, schouderklachten, knie-, heup-, en enkelklachten en natuurlijk rugklachten.

 

Eigenlijk hebben we op ieder gebied wel een specialist in huis. Dus stuur ons gerust een WhatsApp bericht met jouw vraag.

 

En wat als er behandelingen nodig zijn?

 

Wij begrijpen dat dit ook voor jou een totaal andere manier van werken is dan je van ons gewend bent. Daarom laten we je het in deze tijd gratis ervaren. Iedereen ontvangt van ons 2 gratis videoconsulten. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan het betaalbaar en bereikbaar houden van de zorg. En houdt jij je behandelingen over voor het moment dat je ons weer face to face kunt ontmoeten. En hopelijk komt dat moment snel.

 

Onze missie is om iedereen gezond en fit te houden. Juist in deze tijd staan wij voor jou klaar. Heb je nu een vraag? Klik hier voor direct contact via WhatsApp.

David Kengen

Neem contact met ons op