Overige Klachten

Er zijn veel klachten die niet los staan van elkaar of moeilijk in onder een noemer zijn te plaatsen. Onze praktijk werkt met een holistische visie. Een aandoening is zelden een losstaand feit maar een combinatie van vele factoren. Ook wegen bij het ontstaan van een klacht en de oplossing daarvan uw persoonlijke omstandigheden mee. Neem gerust contact met ons op; samen met jou kijken we naar de behandeling die het beste bij je past. Ieder mens is uniek.

 

Wij behandelen altijd individueel en je hebt bij ons gedurende uw behandeling de volle aandacht. We bespreken bij het aangaan van de behandeling uw verwachtingen en maken een duidelijk behandelplan. Samen lossen we uw klacht op!

tarieven

Maak direct een online afspraak

Online fysiotherapie

 

De meeste klachten kunnen wij goed behandelen via een online consult. Of je nu naar de praktijk komt of je fysiotherapeut spreekt via een online fysiotherapie consult; wij geven een goede invulling aan je behandeling. Ook een combinatie van behandelingen in de praktijk en via online fysiotherapie consulten is heel goed mogelijk. Op die manier hoef je niet iedere keer naar de praktijk te komen.

 

Door de verschillende Lockdowns zijn wij goed geworden in behandelen via een online consult. Zo kunnen we ook voor heel veel klachten online een intake afnemen en advies geven. Als het dan voor vervolgbehandelingen nodig is dat je naar de praktijk komt dan kan dat ook bij een praktijk bij jou in de buurt.

 

Online fysiotherapie consulten worden door alle zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. 

 

Wil meer informatie over een online fysiotherapie consult kijk dan hier