Fysiofitness

Wil je bewegen in een kleine fysiofitness groep met goede begeleiding?

 

Dan ben je van harte welkom om bij ons te trainen. Op onze locatie in Den Dolder hebben wij goed uitgeruste trainingsruimte. Hier kun je onder de professionele en persoonlijke begeleiding van een van onze fysiotherapeuten sporten.

In de trainingsruimte zijn maximaal vijf personen tegelijk aan het trainen. Door deze kleine groepen kunnen we je de aandacht bieden waar onze praktijk om bekend staat. Hierdoor is sporten doeltreffend, afwisselend, leuk en veilig. Bovendien wordt uw fysiofitness groep begeleid door een vaste fysiotherapeut. Natuurlijk is die tijdens de gehele les aanwezig is om uw groep optimaal te begeleiden. We maken graag een afspraak met je voor een korte intake. Tenslotte is het belangrijk om samen met de fysiotherapeut uw doelen stellen. Denk hierbij aan:

 

  • Conditie opbouwen (na blessure, ziekte of operatie)
  • Gewicht verliezen
  • Spier versterking
  • Blessure vrij kracht opbouwen
  • Ouderdom gerelateerde klachten voorkomen
  • Fit worden en fit blijven
  • Als sporter in winter- of zomerstop conditie en kracht behouden
  • Sport gerelateerde doelen halen  (Alpe d’HuZes, Roparun, marathon, wintersport, etc)
Fysiofitness

Maak direct een online afspraak

Wil je meedoen?

 

We pakken het serieus aan. We starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Daarna stellen we uw persoonlijk trainingsprogramma vast. Dit doen we volgens de principes van onze praktijk; Op Maat. Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Uw doelen vertalen wij naar heldere trainingsschema’s. Hierdoor wordt uw uiteindelijke doel in stappen haalbaar.

Door de kleine groepssamenstelling is er echt tijd voor uw persoonlijke doel. Je wordt uitgedaagd en begeleid op een professionele manier om dit te behalen.

Deelname is mogelijk in een van de volgende fysiofitness groepen:

 

Op maandagmiddag van 14.00-15.00 en van 15.15-16.15

Op woensdagmiddag van 15.00-16.00

Op donderdagmorgen van 10.00-11.00

 

Daarnaast starten binnenkort weer nieuwe fysiofitness groepen. Geef uw voorkeur aan dan houden we daar rekening mee.

 

De kosten:
Met een trainingskaart kun je voor 125 euro 10 keer trainen. We houden de kosten laag en de fysiofitness groepen klein. Kun je een keer niet komen? Geen probleem, de trainingskaart is 11 weken geldig. Indien er ruimte is in een van de andere fysiofitness groepen kun je de les ook op een ander moment in de week inhalen.