M-Plus Reset Therapie

Pijnvrij met M-Plus Reset Therapie

 

Als jij ervaart dat je klacht niet echt is opgelost en om de paar maanden weer de kop opsteekt. En je voert je werkzaamheden uit maar je klachten verhinderen een optimale inzet. Door je klachten, die misschien sluimerend aanwezig zijn, ervaar je dat je aan het eind van de dag echt moe bent. Een zeurende pijn weerhoudt je ervan om vol enthousiasme fluitend door de dag te gaan. Denk dan aan de M-Plus Reset Therapie. Vanwege de expliciete en intensieve werkwijze van de M-Reset therapie behandeld Peter Verweij alleen mannelijke cliënten.  

 

 

Wat is M-Plus Reset Therapie?

 

Succesvolle behandeling van pijnklachten begint altijd met een doeltreffende diagnose. Is de diagnose niet goed? Dan kan een therapeut lang bezig zijn met het zoeken naar de juiste behandeling die uiteindelijk aanslaat. En je bent dan, als cliënt, al een tijdje bezig met behandelingen die geen oplossing bieden voor de klacht waarmee je bij de therapeut had gemeld.

En toch gebeurt het heel vaak: een verkeerde diagnose en daardoor een lange tijd onder behandeling van een therapeut. Peter Verweij krijgt in onze praktijk regelmatig mensen die al verschillende therapeuten in de regio hebben gezien voordat ze zich ten einde raad bij hem melden. Het gevolg voor deze cliënten is niet alleen dat ze daardoor te lang met hun klachten rondlopen, maar vaak ook dat ze uit het arbeidsproces zijn. Ze hebben allemaal, te lang, problemen bij hun dagelijkse activiteiten.

Peter Verweij

Peter Verweij (M-Plus Reset Therapeut)

“Iedere medische of paramedische professional ontwikkelt in de loop van zijn carrière zijn eigen visie op ziekte en gezondheid. Deze visie is een optelsom van alles wat hij geleerd heeft tijdens zijn studies en de ervaringen die hij heeft opgedaan in de praktijk. De kernconclusies die ik in de loop der jaren heb geformuleerd, zijn gebaseerd op de observaties bij, en de behandeling van, duizenden patiënten in de periode van 1979 tot heden.”

 

Kernconclusies M-Plus Reset Therapie

 

  1. Jouw klacht is bijna altijd een combinatie van factoren. En alle factoren dienen geadresseerd te worden voor een succesvolle behandeling van je klacht.
  2. Je klacht ontstaat pas nadat de belasting jouw belastbaar vermogen heeft overschreden.
  3. Alle therapieën zijn waardevol. Elke therapeutische prikkel, hetzij energetisch, biochemisch of biomechanisch, kan het genezingsproces in je lichaam in gang zetten.
  4. Doorslaggevend, voor je herstel, is dat de therapeutische prikkel aansluit bij je klacht. Daarom is het van belang allereerst te bepalen op welk niveau (energetisch, biochemisch of biomechanisch) de disfunctie zich bevindt.
  5. Een houding-, spierkracht- en reflex onderzoek in combinatie met logisch denken is een goede en betrouwbare manier om het niveau van de disfunctie te bepalen.

 

Je zult ervaren dat jij binnen 1 à 2 behandelingen direct echt resultaat hebt. Meestal ben je dan al pijnvrij met de M-Reset Therapie. Daarna zorgen we samen voor een optimalisatie van jouw lichaam zodat toekomstige klachten ook werkelijk uit blijven.

Maak direct een online afspraak

Wat kun je verwachten van M-Plus Reset Therapie?

Het eerste consult

 

Tijdens het eerste consult bespreek je samen met de M-Plus Reset therapeut de pijnklacht. Hierbij hoort een lichamelijk onderzoek. Centraal hierin staat uiteraard de pijn. Hierbij wordt direct naar de samenhang in je hele lijf gekeken. Het onderzoek zal zich voornamelijk concentreren op de neuro-musculaire systemen. Dit onderzoek bestaat uit verschillende neurologische, orthopedische en M-Plus Reset testen om een nauwkeurige diagnose te stellen. Peter Verweij is hierin een senior specialist die zijn kennis en kunde vanuit verschillende medische optieken combineert.

 

Bevindingen van de M-Plus Reset Therapie

 

Na afloop van het onderzoek bespreekt de M-Plus Reset therapeut zijn bevindingen met jou. Wij vertellen je in duidelijke eenvoudige taal wat er mis is en wat er aan gedaan kan worden. Als M-Plus Reset behandeling de beste optie is wordt jouw specifieke behandelplan opgesteld en besproken. Zoals gezegd: een behandeltraject bij de M-Plus Reset therapeut duurt in de regel niet lang. Want doordat de diagnose juist is, kan de behandeling snel gaan. Het resultaat is dat je snel zonder pijn en met meer energie je dagelijkse activiteiten kunt uitvoeren.

 

We starten direct

 

Na het onderzoek starten we direct met de behandeling. Hoe lang de eerste afspraak duurt is moeilijk vooraf in te schatten. Maar in de regel ben je in max. 50 minuten klaar. Soms duurt de eerste behandeling korter. Een eerste behandeling bestaat altijd uit een intake en een behandeling. Vanwege de expliciete en intensieve werkwijze van de M-Reset therapie behandeld Peter Verweij alleen mannelijke cliënten.  

Pijnvrij met de M-Plus Reset Therapie

Al onze therapeuten kijken naar het totaalplaatje van je klacht. Wij behandelen nooit “een schouder” of “een knie”. Wij kijken met een holistische kijk naar jou. Onze visie is dat ieder mens uniek is. Jij ervaart je eigen leven. Je weet hoe je wil bewegen. Je bepaalt je eigen doelen. En ervaart zelf hoe jouw beperkingen je hierin hinderen. Niemand past in een hokje of “gemiddelde”. Jij ook niet. Al onze ervaringen met onze andere cliënten maken dat we alle verschillen tussen al die unieke mensen nog beter kunnen duiden.

 

Wij blijven kijken naar jou als uniek persoon. De “Mens van Vitruvius” is niet voor niets ons logo. De “Mens van Vitruvius” staat bekend als de “blauwdruk” van de mens. Echter, in ons logo staat het voor zoveel meer;  Vitruvius was in de 1e eeuw na christus de eerste die anders dan destijds gangbaar was naar de mens keek. En Leonardo Da Vinci legde de bevindingen van Vitruvius in 1490 vast in zijn beroemde tekening.

 

Bij Fysiotherapie OpMaat blijven we de unieke mens die jij bent steeds bekijken zoals Vitruvius en Leonardo Da Vinci naar de wereld om hun heen keken; als unicum waar altijd iets nieuws te ontdekken valt. Bij Fysiotherapie OpMaat waar de M-Plus Reset Therapie wordt aangeboden, werken wij dagelijks met succes aan het verbeteren van jouw vitaliteit. De praktijk slaat een brug tussen medische zorg, preventieve zorg en gerenommeerde specialisten en experts op het gebied van fysiek en mentaal welbevinden. Peter Verweij biedt je snelle en goede resultaten en daar waar nodig ondersteunt het hele team je om deze resultaten te behouden.

 

Peter Verweij maakt met overtuiging deel uit van het team van Fysiotherapie OpMaat. Samen maken wij het mogelijk om je de beste en snelste zorg aan te bieden onder één dak. Wil je meer weten? Bij ons ben je van harte welkom. Wij helpen je graag snel en effectief van jouw pijn af.