Fysiotherapie Utrecht – Hoograven

Fysiotherapie in Hoograven

Op zoek naar fysiotherapie in de buurt van Hoograven? Onze locatie in Leidsche Rijn ligt centraal en is goed bereikbaar. Deze locatie van Fysiotherapie OpMaat is gevestigd in SportCity Leidsche Rijn. Dat heeft veel voordelen voor jou:

 

  • Tijdens jouw behandeling maken we gebruik van de trainingsruimte van SportCity met alle apparaten, gewichten, ballen en andere trainingsfaciliteiten.
  • We hebben een eigen behandelkamer waardoor jouw privacy gewaarborgd is.
  • Je kunt voordelig lid worden van SportCity als je bij ons onder behandeling bent.
  • Sport je al bij SportCity? Dan hoef je je routine niet te onderbreken. Wij zorgen dat jij kunt blijven sporten.
  • SportCity heeft ruime openingstijden. Jouw fysio dus ook.

 

Kortom: het heeft veel voordelen om bij Fysiotherapie OpMaat in de buurt van Hoograven aan je herstel te werken! Op deze locatie bevinden zich een schouderspecialist, een manueeltherapeut en een sportfysiotherapeut bij elkaar. Je kunt hier ook terecht voor een echo. Dus zeker als je nek/schouder/rugklachten hebt, een echo-onderzoek wil zodat je weet wat er aan de hand is of sport-gerelateerde klachten hebt is Fysiotherapie OpMaat Utrecht – Leidsche Rijn de geschikte praktijk voor jou. Maar ook als je alle mogelijke trainingsopties in wil zetten voor jouw herstel: maak meteen een online afspraak voor Fysiotherapie OpMaat.

Fysio in SportCity Utrecht Leidsche Rijn

Hoewel de sportscholen soms tijdens de lockdown gesloten moeten zijn blijven wij als Fysiotherapie OpMaat gewoon open voor zowel fysieke- als online fysiotherapie. De medewerkers van SportCity weten hoe belangrijk het is dat jij gewoon naar de fysio kan. Dus zorgen ze ervoor dat er iemand van SportCity aanwezig is om de deur voor jou open te doen. Dat vinden wij echt super fijn! Je bent dus altijd welkom op onze fysio locatie bij SportCity Utrecht.

Maak direct een online afspraak

Sport City Leidsche Rijn

Waar vind je een fysiotherapeut in Hoograven?

Wij zijn Fysiotherapie OpMaat. Wij hebben vier fysiotherapie locaties: Utrecht, Bilthoven, Huizen en Den Dolder. De Fysiotherapie OpMaat locatie Utrecht Leidsche Rijn is gevestigd in de Paperclip, vlakbij Hoograven. Het grote sportcomplex aan de Parkzichtlaan. Hier zijn veel van de sportclubs van Leidsche Rijn en omgeving gecentreerd. Een groot voordeel voor jou als je hier ook sport. Jouw fysiotherapeut kan eenvoudig even met je meekijken tijdens jouw sporttraining.

Je komt binnen door de trap van SportCity op te lopen. Je ziet de trap op de foto hierboven staan. Bovenaan de trap is de ingang van SportCity. Meldt bij de receptie dat je komt voor de fysio. Dan laten ze je binnen en kun je even in de lounge wachten tot je aan de beurt bent. Onze behandelruimte zit meteen rechts om de hoek. Dus je hoeft niet ver te lopen. Hieronder tref je het overzicht van al onze locaties en vind je de route.

Locatie

Fysiotherapie Leidsche Rijn – Utrecht

Parkzichtlaan 207
3451 GX

(gevestigd in SportCity)
030 – 228 5605

Klachten of bezig met revalideren in Hoograven? Stel je vraag via WhatsApp

 

Soms is het lastig om te bepalen of het wel echt nodig is om een afspraak met een fysiotherapeut te maken. Heb je momenteel klachten of zit je middenin een revalidatie? Wil je misschien een korte vraag stellen over je klachten? Wij zijn bereikbaar via WhatsApp voor al je vragen. Een van onze fysio’s neemt in zo’n geval de tijd om je vragen te beantwoorden, helemaal gratis. De fysiotherapeut belt je zo nodig terug op een afgesproken tijdstip om je vraag omtrent klachten of revalidatie rustig door te spreken.