Vakantierooster inloopspreekuur

Vakantierooster inloopspreekuur

Tijdens de zomer zijn de tijden van het inloopspreekuur gewijzigd. Wij willen voorkomen dat u voor niets naar onze praktijklocaties komt voor een advies. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend advies!

Tijdens de zomer gaan onze therapeuten ook op vakantie en daardoor zullen de tijden van het inloopspreekuur veranderen. Heeft u een klacht en weet u niet zeker of onze fysiotherapeuten u daarbij kunnen helpen? Bel of mail naar de praktijk en spreek een tijdstip af voor een gratis advies.

Het inloopspreekuur is bedoeld voor uw korte vragen. We reserveren 5 a 10 minuten om samen met u te kijken wat er aan de hand is. We geven u wat adviezen mee om uw klacht op te lossen als dit eenvoudig kan. Zo nodig maken we direct een afspraak voor een behandeling als blijkt dat dit nodig is.

Ons inloopspreekuur wordt gewaardeerd door onze cliënten. Vaak kunt u met een kort advies weer verder en kunnen we u gerust stellen. U bent welkom. Er is altijd een collega beschikbaar als uw vaste therapeut op vakantie is.