Roos Grendel

Roos Grendel

Functie: Fysiotherapeut

Over mij: In 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn opleiding werkte ik, naast mijn stages voor fysiotherapie, als fitness medewerker bij Sport City Bilthoven. Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken in een fysiotherapie praktijk in Utrecht. Ik merkte al snel dat mijn passie niet lag bij het 1 op 1 behandelen in de behandelruimte.

 

Fysiotherapie OpMaat kende ik al van de tijd dat ik werkte bij Sport City. Hier kan ik mijn passie voor gezond bewegen combineren met mijn kennis van de fysiotherapie. Ik ben hier helemaal op mijn plaats.

 

Stil zitten is niets voor mij. En ik wil iedereen uitdagen om zo gezond en fit mogelijk te blijven. Daarom heb ik voor fysiotherapie gekozen: bij Fysiotherapie OpMaat kan ik hier invulling aan geven omdat we alle mogelijkheden hebben om uw doelen te bereiken. In de privacy van de behandelruimte kijken we samen waar uw klacht vandaan komt. Vervolgens gaan we samen gedoseerd trainen waardoor u klachtenvrij weer verder kunt.

 

Ik werk op de locatie in Bilthoven.

 

Specialisaties:

Medische fitness

Uitspraak: “De combinatie van fysiotherapie met mijn kennis van gezond bewegen maakt dat u weer goed kunt sporten. “

Neem contact met ons op