Nekpijn oplossen, wat te doen? Hier onze tips!

Waardoor wordt chronische nekpijn veroorzaakt?

Tekst

 

Wat kunnen wij doen aan pijn in je nek?

 

Tekst

Behandeling

Maak direct een online afspraak

Rugpijn wat te doen

Online fysiotherapie

 

Ook nekklachten of je chronische nekpijn kunnen wij goed behandelen via een online consult. Of je nu naar de praktijk komt of je fysiotherapeut spreekt via een online fysiotherapie consult; wij geven een goede invulling aan je behandeling. Ook een combinatie van behandelingen in de praktijk en via online fysiotherapie consulten is heel goed mogelijk. Op die manier hoef je niet iedere keer naar de praktijk te komen. Door de verschillende lockdowns zijn wij goed geworden in behandelen via een online consult. Zo kunnen we ook voor rugklachten online een intake afnemen en advies geven. Als het dan voor vervolgbehandelingen nodig is dat je naar de praktijk komt dan kan dat ook bij een praktijk bij jou in de buurt.

Geef jij voorkeur aan een online fysioplan? Neem dan eens een kijkje bij Fysi-E, ons online platform voor op maat gemaakt fysioplannen. Laat ons jouw klachten weten en onze fysiotherapeuten zetten een plan klaar om zo snel mogelijk klachtenvrij te zijn!

Onze expertise in nekpijn

 

Fysiotherapie OpMaat is een van de 80 praktijken die door jouw zorgverzekeraar is uitgekozen om mee te doen met een speciaal programma voor nekklachten. Dit is natuurlijk heel bijzonder. Het geeft aan dat wij een duidelijk meetbare bijdrage leveren aan het goed en snel oplossen van je rugklachten. Binnen het team van Fysiotherapie OpMaat zijn nek specialisten aanwezig die ieder zijn eigen kwaliteit heeft. Door onze ervaringen met heel veel cliënten en onze gemeenschappelijke kennis helpen wij iedereen in de regel met 3 tot 7 behandelingen blijvend van nekklachten af. Dit zijn minder behandelingen dan in de gemiddelde fysiotherapiepraktijk. En daarnaast zien wij in onze praktijk niet veel mensen voor een 2e of 3e keer terugkomen met dezelfde klachten. Je kunt, als fysiotherapeut, iemand snel van zijn klachten afhelpen. Maar als klant vind jij het ook belangrijk dat je klachten niet iedere keer terug komen. Beiden doen we in onze praktijk beter dan gemiddeld; we behandelen kort en goed en daarom zijn wij door je zorgverzekeraar uitgekozen tot Plus praktijk. Door onze hoge klanttevredenheid en goed behandelresultaat zijn wij vervolgens ook nog gevraagd om deel te nemen aan dit speciale rug-programma.

 

Waaruit blijkt deze expertise in nekpijn?

 

Onze klanttevredenheid bij Feedback Company wordt gemeten op verzoek van de zorgverzekeraars. Daarnaast geven cliënten regelmatig vanuit eigen beweging hun mening over onze praktijk op Zorgkaart Nederland.  Op beide scoren wij bijzonder goed. Recent zijn wij ook gestart met reviews op Google te registreren. Omdat iedereen hier open en eerlijk kan zien hoe anderen over ons denken. Ook hier scoren we goed. Hier zijn wij natuurlijk heel trots op.

Iedere positieve review maakt dat wij met een glimlach door de dag gaan. En hierdoor ziet iedereen dat wij echt een goede praktijk zijn die hun cliënten goed, snel en blijvend van klachten af helpt. Niet alleen de nekklachten natuurlijk. Je zorgverzekeraar adviseert je om bij nekklachten voor een goede praktijk te kiezen. Hiermee kunnen kosten in de zorg voorkomen worden. En dat vinden we allemaal een mooie zaak.

 

Traject om nekpijn te behandelen

 

Wij scoren zo goed op behandelresultaten en klanttevredenheid omdat wij altijd jouw centraal zetten. Ieder mens is uniek. Wat voor de ene persoon werkt kan voor de ander averechts werken. Een hardloper van 27 heeft een andere behandeling nodig dan een 87-jarige yoga docente. Dat is overduidelijk. Maar ook alle kleine verschillen, wensen en mogelijkheden van onze cliënten nemen wij mee in onze behandelingen. Daarom starten we ook altijd met een uitgebreide intake. Wij willen weten wat jouw beweegt. Hoe je omgaat met je lichaam. Hoe je nekpijn klachten zijn ontstaan en wat je verwacht van de behandelingen. Daardoor kunnen we direct een goede behandeling inzetten die bij jou persoonlijk past. Heb je nekpijn? Maak direct een afspraak en wij starten samen met jou aan de blijvende oplossing van je klacht.