Afspraakbevestiging

Bevestiging van je afspraak.

Jouw afspraak staat in onze agenda. Het kan zijn dat we nog iets meer van je willen weten. Of dat we je nog iets willen vertellen. Dan nemen we contact met je op.

Je ontvangt zo nog een automatische mail vanuit onze software met de bevestiging van de afspraak. Daardoor weet je zeker dat jouw afspraak verzoek goed is gegaan.

 

Wat kun je verwachten bij je eerste afspraak?

De praktijkassistente verwerkt de administratie rondom je afspraak. Dan ontvang je van ons nog een mail vanuit onze software met een inlog naar ons cliënten portaal. Daar kun je lezen wat je kunt verwachten tijdens je eerste afspraak. Als jij de afspraak hebt gemaakt in de avond of in het weekend dan duurt het tot de volgende werkdag voordat je een vervolg mail ontvangt. De praktijkassistenten werken alleen tijdens kantooruren.

 

Wat voor jou belangrijk is om te weten: je tijd is geblokt in onze agenda. Ongeacht de vervolgmail zien onze praktijkassistenten en jouw fysiotherapeut nu je afspraak in de agenda staan. Zelfs als je niets meer van ons hoort verwachten je op jouw afgesproken dag en tijd. Maar je mag natuurlijk altijd even voor de zekerheid appen of bellen. Onderaan deze pagina vind je de adres gegevens en de routes naar onze locaties.

 

Ik ontvang geen vervolg mail. Ik heb een verkeerde afspraak gemaakt. Wat nu?

Twijfel je omdat je voor vandaag nog een afspraak hebt gemaakt en het wel erg kort dag is? Of wil je je afspraak toch verzetten? Stuur gerust een whats app of bel even met 030-2285605. Buiten kantooruren werken we met een telefoondienst die je kan doorverbinden. Zo zijn we altijd bereikbaar voor je vragen.

 

Fijne dag!

 

Team Fysiotherapie OpMaat.

Locatie

Den Dolder

Fornheselaan 6
3734 GC
030 – 228 5605

Locatie

Bilthoven

Leijenseweg 123
3721 BC
030 – 228 5605

Locatie

Leidsche Rijn – Utrecht

Parkzichtlaan 207
3451 GX
030 – 228 5605

Locatie

Huizen

Huizermaatweg 400
1276 LL
030 – 228 5605