Online Intake

Heb je een vraag of een klacht?

met blik op telefoon
hernia
Hoe kan ik mijn vraag stellen?

 

Je kunt direct een afspraak maken in onze online agenda. Twijfel je welke fysiotherapeut je moet kiezen? Kies een van de contactmogelijkheden rechts onder in het scherm; stuur een Whats app, mail of bel ons even. 

 

We kijken wie er binnen ons team je vraag het beste kan beantwoorden


Naar aanleiding van je vraag kijken we welke fysiotherapeut in ons team jou het beste kan helpen. Die tref jij tijdens jouw afspraak voor het inloopspreekuur.

Wij hebben gespecialiseerde fysiotherapeuten op het gebied van sport-fysiotherapie, stress, schouderklachten, knie-, heup-, en enkelklachten en natuurlijk rugklachten, daarnaast ook lymfeoedeem, bekkenproblematiek, hart-  en vaatziekten, claudicatio (etalagebenen) en COPD.

 

Eigenlijk hebben we op ieder gebied wel een specialist in huis. Daarom worden deze online afspraken ook gewoon vergoedt door jouw zorgverzekeraar.

 

En wat als er verdere behandelingen nodig zijn?

 

Dan maken we op korte termijn een afspraak op een van onze locaties of we sturen je door naar een fysiotherapeut bij jou in de buurt waarvan wij weten dat hij goed is in jouw klachten.

 

Onze missie is om iedereen gezond en fit te houden. Juist in deze tijd staan wij voor jou klaar.

Ervaar je klachten door het thuiswerken?

 

Je mist je loopje naar de printer en het kopieer apparaat. En zelfs je collega’s spreek je nu terwijl je achter je scherm zit. Je zit meer stil. En je zit langer op je werkplek dan voorheen op kantoor. Dit leidt tot klachten in je schouders, nek en rug.

 

Wij kunnen je hier goed in adviseren. Zodat je klachten niet erger worden en je door het vele thuiswerken niet op een later moment je werk niet meer kan doen.

 

Wordt je operatie uitgesteld?

 

Ook dat probleem horen wij nu regelmatig. Je stond in de planning voor een nieuwe knie of nieuwe heup maar die afspraken zijn gecanceld. Het is nog onduidelijk wanneer deze operatie door kan gaan.

Maar je hebt wel erg veel last hiervan. Dat wordt natuurlijk niet minder nu je operatie wordt uitgesteld. Het team van Fysiotherapie OpMaat is al goed in het voorbereiden van onze cliënten op een operatie. Immers; hoe fitter je een operatie ingaat hoe sneller je na de operatie weer hersteld. En ook nu operaties wat langer op zich laten wachten kunnen wij de pijn verzachten en er daarnaast voor zorgen dat je in ieder geval fit de operatie in gaat.

 

Kom bij ons voor advies

 

Wij kunnen oefeningen geven om de pijn minder te laten worden. Daarnaast voorzichtige oefeningen om de kracht te trainen. Hierbij zal goed gekeken worden naar jouw persoonlijke belastbaarheid. Daarin zijn wij, als fysiotherapeut, geschoold. Bij ons krijg jij altijd een op maat gemaakt programma dat past bij jouw mogelijkheden. Het komt regelmatig voor dat klanten er zelf voor kiezen om de operatie nog een hele poos uit te stellen omdat de therapie bij ons zo goed geholpen heeft dat de operatie voorlopig niet meer nodig is.

Ook nu is het ons doel om iedereen zo fit mogelijk een operatie in te laten gaan. Kom dus gerust met alle vragen die je hierover hebt. Wij helpen je graag.

Evelien Kuijt

Neem contact met ons op