Louise de Waal

Louise de Waal

Functie: Stagiaire fysiotherapie

Over mij: Ik ben Louise de Waal, fysiotherapie student bij Thim van der Laan in Nieuwegein. In februari 2022 ben ik gestart met mijn eindstage bij Fysiotherapie op Maat onder supervisie van Jim Paul Telingen. Jullie zullen mij voornamelijk tegen komen op de locaties Den Dolder en Bilthoven van Fysiotherapie OpMaat.

 

Jim Paul en ik zullen altijd even aan je vragen of je er akkoord mee gaat dat ik bij de behandeling aanwezig ben of een deel van de behandeling zelfstandig in mag vullen. En ik begrijp het zonder meer dat je dat misschien niet prettig vind. Voel je niet bezwaard om je wensen hierin kenbaar te maken.

 

Maar misschien vind je het juist wel erg leuk om mij te helpen op mijn pad naar gediplomeerd fysiotherapeut. Dan maak ik graag wat extra tijd voor je vrij. Ook dat kun je aangeven naar Jim Paul en mij toe. Carolien Janssen maakt graag ruimte vrij om mij zoveel mogelijk te laten leren bij Fysiotherapie OpMaat.

Uitspraak: “Het leukste aan ons vak vind ik het contact met alle verschillende mensen. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te mogen ontmoeten. Tot snel in de praktijk!”

Wil je meer weten over Louise en haar stage? Stuur haar een bericht