Taipio Wolfjager

Functie: Fysiotherapeut / Sportfysiotherapeut i.o.

Over mij: Ik ben in 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van (top)sporters. Dit heb ik gedaan door zes jaar tijdens en na mijn studie, als wedstrijdfysiotherapeut bij AFC Ajax te werken. Gedurende deze periode heb ik door middel van interne cursussen geleerd om (sport)aandoeningen te onderzoeken en te behandelen.

 

Door mijn ervaring bij Ajax zit mijn kracht in het begeleiden van sporters bij de terugkeer naar de sport. Bij Fysiotherapie OpMaat zie ik dat het dagelijks leven soms ook top sport kan zijn. Een logisch vervolg hierop is de Master Sportfysiotherapie. Deze rond ik dit jaar af.

 

Bij Fysiotherapie Op Maat heb ik het gevoel dat ik op mijn plek ben en door een goede samenwerking met mijn collega’s nog verder kan groeien. De faciliteiten bieden mij veel mogelijkheden om iedereen te kunnen begeleiden naar herstel.

 

Ik ben werkzaam op de locaties Utrecht, Den Dolder en Huizen.

Uitspraak: Als ik vooruitgang bij mijn cliënten te zie en ze het zelfvertrouwen kan geven zodat zij zelfstandig verder kunnen zonder klachten is mijn dag goed.”

Maak direct een afspraak met Taipio of stuur hem een bericht