Samenwerkingen

Wij vinden een goede samenwerking essentieel voor jouw herstel.

Onze therapeuten hebben veel ervaring op ieder werkgebied van de fysiotherapie. Binnen ons team hebben wij diverse specialisaties die elkaar versterken en aanvullen. Daardoor hoef je niet verder te zoeken voor goede hulp. En juist daardoor zijn wij ons ervan bewust dat we niet alles kunnen weten. Wel weten we waar we de kennis kunnen vinden die we nodig hebben om je snel van je klachten af te helpen. A

Onze praktijk werkt nauw samen met de huisartsen. Wij hebben goede contacten met andere fysiotherapiepraktijken. En wij werken samen met andere disciplines in de gezondheidszorg. Denk hierbij aan diëtisten, podologen, bedrijfsartsen, zorg hotels en coaches op mentaal en fysiek gebied.

Wij zoeken altijd naar de juiste behandeling voor je klacht.  En vinden deze samen met jou. Want jij geeft aan wat je doelen zijn en wat je verwacht van ons.

 

Fysiotherapie OpMaat is aangesloten bij diverse netwerken om onze kennis optimaal te houden. En we ondersteunen we sportclubs in de omgeving met informatie aangaande het voorkomen van acute letsels. We zien regelmatig  de sporters van deze clubs op onze inloopspreekuren voor een kort advies.

 

Al deze samenwerkingsverbanden waarbij we kennis delen en vergaren maken dat onze praktijk je diverse oplossingen kan bieden voor je klacht. We bieden de oplossing zelf of verwijzen je naar degene die dit het beste voor je kan doen. Bij ons ben je altijd op de juiste plek.

Samenwerking met Maan
Samenwerking met Gezond Werk
Samenwerking met Ave Klinieken
Samenwerking met Annatommie
Samenwerking met De hoogstraat
Samenwerking met Reinaerde
Samenwerking met Fysiofirst
Samenwerking met Gach
Samenwerking met Lafoot
Samenwerking huisartsenpraktijk bilthoven
Samenwerking met huisartsenpraktijk Orionaan
Samenwerking met Medibilt
Samenwerking met Pcc
Samenwerking met HHHpraktijk
Samenwerking met huisartsenpraktijk a ten have
Samenwerking met Promoving
Samenwerking met Sportcity