Personal Trainer

Individuele coaching binnen onze praktijk is mogelijk door JOOST.

In onze goed uitgeruste trainingsruimte kunt u onder professionele en persoonlijke begeleiding trainen. U kiest zelf uw tijdstip en bepaald samen met JOOST hoe vaak u wenst te komen. De invulling van de sessies is geheel aan u; trainen kan binnen in onze goed uitgeruste oefenruimte of lekker buiten als het weer het toelaat. JOOST biedt u een wisselend, uitdagend programma waardoor u gemotiveerd wordt om uw doelen te halen.

Doordat Fysiotherapie OpMaat hierin de samenwerking is aangegaan met JOOST kunnen wij u de aandacht en kwaliteit bieden waar onze praktijk om bekend staat. Hierdoor is sporten doeltreffend, afwisselend, leuk en veilig.

 

Wilt u doelen stellen en behalen met een goede Personal Trainer? Dan bent u van harte welkom. Denk hierbij aan:

 

• Conditie opbouwen (na blessure, ziekte of operatie)
• Gewicht verliezen
• Ouderdom gerelateerde klachten voorkomen
• Fit worden en fit blijven
• Als sporter in winter- of zomerstop conditie en kracht behouden
• Voorbereiden op een sportieve prestatie (Alpe d’Huze, marathon, wintersport, etc)

We starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Daarna besluit u of we samen uw persoonlijk trainingsprogramma vast gaan stellen. Dit gebeurt in een gratis privé sessie met Joost van ca. 60 minuten waarbij u eerst een warming-up doet en zelfstandig ook de cooling-down doet. Vervolgens maakt u met JOOST afspraken voor persoonlijke sessies.

De kosten hiervoor zijn €35,50 per uur. Een uur Personal Coaching bestaat uit 15 minuten warming-up, 30 minuten begeleiding door JOOST en 15 minuten cooling-down. Ook hier is de intake altijd gratis.

Neem contact met ons op