M-Plus Reset Therapie

Pijnvrij door het leven!

Succesvolle behandeling van uw PIJN klachten begint altijd met een doeltreffende diagnose. Is de diagnose niet goed, dan is het immers lastig om de juiste behandeling te geven. Dan kan een therapeut lang bezig zijn met het zoeken naar de juiste behandeling die uiteindelijk aanslaat. En u bent dan als cliënt al een tijdje bezig met behandelingen die geen oplossing bieden voor de klacht waarmee u zich bij de therapeut heeft gemeld.

 

Een goede diagnose is heel belangrijk! Logisch toch?

En toch gebeurt het heel vaak: een verkeerde diagnose en daardoor een lange tijd onder behandeling van een therapeut. Peter Verweij krijgt in onze praktijk regelmatig mensen die al verschillende therapeuten hebben gezien voordat ze zich ten einde raad bij hem melden. Het gevolg voor deze cliënten is niet alleen dat ze daardoor te lang met hun klachten rondlopen, maar vaak ook dat ze uit het arbeidsproces zijn. Of worden bemoeilijkt in de dagelijkse activiteiten.

 

Herkent u dat?

U ervaart dat u klacht niet echt is opgelost en om de paar maanden weer de kop opsteekt. U voert uw werkzaamheden uit maar uw klachten verhinderen een optimale inzet. Door uw klachten, die wellicht sluimerend aanwezig zijn, ervaart u dat u aan het eind van de dag echt moe bent. Een zeurende pijn weerhoudt u ervan om vol enthousiasme fluitend door de dag te gaan.

Pijnvrij met de M-Plus Reset Therapie is ook voor u zonder meer mogelijk.

Peter Verweij

Peter Verweij

“Iedere medische of paramedische professional ontwikkelt in de loop van zijn carrière zijn eigen persoonlijke visie op ziekte en gezondheid. Deze visie is een optelsom van alles wat hij geleerd heeft tijdens zijn studies en de ervaringen die hij heeft opgedaan in de praktijk. De kernconclusies die ik in de loop der jaren heb geformuleerd, zijn gebaseerd op de observaties bij duizenden patiënten in de periode van 1979 tot heden.”

 

De kernconclusies:

  1. Uw klacht is bijna altijd een combinatie van factoren en alle factoren dienen geadresseerd te worden voor een succesvolle behandeling van uw klacht.
  2. Uw klacht ontstaat pas nadat de belasting uw belastbaar vermogen heeft overschreden.
  3. Alle therapieën zijn waardevol. Elke therapeutische prikkel, hetzij energetisch, biochemisch of biomechanisch, kan het genezingsproces in uw lichaam in gang zetten.
  4. Doorslaggevend voor uw herstel is, dat de therapeutische prikkel aansluit bij uw klacht. Daarom is het van belang allereerst te bepalen op welk niveau (energetisch, biochemisch of biomechanisch) de disfunctie zich bevindt.
  5. Een houding-, spierkracht- en reflex onderzoek in combinatie met logisch denken is een goede en betrouwbare manier om het niveau van de disfunctie te bepalen.

 

U zult ervaren dat u binnen 1 a 2 behandelingen direct echt resultaat heeft.  Daarna zorgen we samen voor een optimalisatie van uw lichaam zodat toekomstige klachten ook werkelijk uit blijven.

Wat kunt u verwachten tijdens de therapie?

Eerste consult

Tijdens het eerste consult (45-60 minuten) bespreekt u eerst samen met de M+RT therapeut de PIJN klacht. Hierna volgt een uitgebreid lichamelijk onderzoek. Centraal hierin staat uiteraard de PIJN. Hierbij wordt direct naar de samenhang in uw gehele lijf gekeken. Het onderzoek zal zich voornamelijk concentreren op de neuromusculaire systemen.

Dit onderzoek bestaat uit verschillende neurologische, orthopedische en M+RT testen om een nauwkeurige diagnose te stellen. Peter Verweij is hierin een senior specialist die zijn kennis en kunde vanuit verschillende medische optieken combineert.

 

Bevindingen bespreken

Na afloop van het onderzoek bespreekt de M+RT therapeut zijn bevindingen met u. Wij vertellen u in duidelijke eenvoudige taal wat er mis is en wat er aan gedaan kan worden. Als M+RT behandeling de beste optie is wordt uw specifieke behandelplan opgesteld en besproken.

Zoals gezegd: een behandeltraject bij de M+RT  duurt in de regel niet lang. Als de diagnose goed is, kan de behandeling snel gaan.

Het resultaat is dat u snel zonder pijn en met meer energie  uw dagelijkse activiteiten kunt uitvoeren.

De meerwaarde van M+RT bij fysiotherapie:

Al onze therapeuten kijken naar het totaalplaatje van uw klacht. Wij behandelen nooit “een schouder”of “een knie”. Wij kijken met een holistische kijk naar u. Onze visie is dat ieder mens uniek is. U ervaart uw eigen leven, bewegen, doelen en beperkingen. U past niet in een hokje of “gemiddelde”. Al onze ervaringen met onze andere cliënten maken dat we alle verschillen tussen al die unieke mensen nog beter kunnen duiden.

 

Wij blijven kijken naar u als unieke persoon. De “Mens van Vitruvius “ is niet voor niets ons logo. De “Mens van Vitruvius” staat bekend als de “blauwdruk” van de mens. Echter, in ons logo staat het voor zoveel meer;  Vitruvius was in de 1e eeuw na christus de eerste die anders dan destijds gangbaar was naar de mens keek. En Leonardo Da Vinci legde de bevindingen van Vitruvius in 1490 vast in zijn beroemde tekening.

 

Bij Fysiotherapie OpMaat blijven we de unieke mens die u bent steeds bekijken zoals Vitruvius en Leonardo Da Vinci naar de wereld om hun heen keken; als unicum waar altijd iets nieuws te ontdekken valt.

 

Bij Fysiotherapie OpMaat waar de M+RT wordt aangeboden, werken wij dagelijks met succes aan het verbeteren van uw vitaliteit. De praktijk slaat een brug tussen medische zorg, preventieve zorg en gerenommeerde specialisten en experts op het gebied van fysiek en mentaal welbevinden. Peter Verweij biedt u snelle en goede resultaten en daar waar nodig ondersteunt het hele team u om deze resultaten te behouden.

 

Peter Verweij maakt met overtuiging deel uit van het team van Fysiotherapie OpMaat. Samen maken wij het mogelijk om u de beste en snelste zorg aan te bieden onder één dak.

Wilt u meer weten? Neem contact op via onderstaande button of bel met 030-2285605. Een whats app bericht sturen kan ook. Ons mobiele nummer is 06-23047526.

Bij ons bent u van harte welkom. Wij helpen u graag snel en effectief van uw pijn af.

Neem contact met ons op