Samenwerking

Wij vinden een goede samenwerking essentieel voor uw herstel. Onze therapeuten hebben veel ervaring op ieder werkgebied van de fysiotherapie. En juist daardoor zijn wij ons ervan bewust dat we niet alles kunnen weten. Wel weten we waar we de kennis kunnen vinden die we nodig hebben om u snel van uw klachten af te helpen. Als uw therapeut denkt dat een collega binnen of buiten de praktijk u sneller kan helpen dan zal hij/zij dat direct aan u voorleggen.

Onze praktijk werkt nauw samen met de huisartsen in de omgeving van onze locaties. Wij hebben goede contacten met diverse andere fysiotherapiepraktijken. En wij werken samen met andere disciplines in de gezondheidszorg. Denk hierbij aan diëtisten, podologen, bedrijfsartsen, zorg hotels en coaches op mentaal en fysiek gebied.

Wij zoeken altijd naar de juiste behandeling voor uw klacht.  En vinden deze samen met u. Want u geeft aan waar uw wensen liggen en wat u verwacht van ons.

Binnen ons team hebben wij diverse specialisaties die elkaar versterken en aanvullen. Daardoor hoeft u niet verder te zoeken voor goede hulp.

 

Daarnaast bieden wij ook aanvullende diensten. Hiervoor zijn wij de samenwerking aan gegaan met specialisten op het gebied van bewegen en mindfulness. Deze diensten bieden wij omdat ze het risico op terugkeer van uw klachten minimaliseren. Of omdat ze tijdens uw behandeling een goede aanvulling op uw snelle herstel kunnen zijn.

 

Zo nodig sturen wij u graag door naar collega’s buiten onze praktijk. Met uw toestemming brengen wij hen op de hoogte van onze bevindingen zodat zij direct verder kunnen met de optimale behandeling voort te zetten. Zonder uw toestemming delen wij absoluut geen gegevens met derden. Ook binnen onze praktijk wordt uw privacy goed bewaakt.

 

Fysiotherapie OpMaat is aangesloten bij diverse netwerken om onze kennis optimaal te houden. En we ondersteunen we sportclubs in de omgeving met informatie aangaande het voorkomen van acute letsels. We zien regelmatig  de sporters van deze clubs op onze inloopspreekuren voor een kort advies.

 

Al deze samenwerkingsverbanden waarbij we kennis delen en vergaren maken dat onze praktijk u diverse oplossingen kan bieden voor uw klacht. We bieden de oplossing zelf of verwijzen u naar degene die dit het beste voor u kan doen.

Samenwerking met ECR
Samenwerking met Gezond Werk
Samenwerking met Ave Klinieken
Samenwerking met Annatommie
Samenwerking met De hoogstraat
Samenwerking met Reinaerde
Samenwerking met Fysiofirst
Samenwerking met Gach
Samenwerking met Lafoot
Samenwerking huisartsenpraktijk bilthoven
Samenwerking met huisartsenpraktijk Orionaan
Samenwerking met Medibilt
Samenwerking met Pcc
Samenwerking met HHHpraktijk
Samenwerking met huisartsenpraktijk a ten have
Samenwerking met Promoving
Samenwerking met Sportcity
Samenwerking met Maan