Sportmassage

Een sport- of ontspanningsmassage helpt bij het verwerken van spanning in een vermoeid lichaam. De verschillende technieken die wij inzetten zorgen voor een betere doorbloeding van de spieren en optimaliseren de stofwisseling waardoor uw lichaam beter in staat is om te herstellen van overbelasting. Hierdoor kan na een stevige fysieke inspanning spierpijn worden voorkomen of verholpen of kunt u goed voorbereidt een fysieke uitdaging aangaan. Merkt u dat bepaalde delen van uw lichaam stram en stijf aanvoelen dan kan een sportmassage uitkomst bieden. Een ontspannende massage kan er juist voor zorgen dat u weer even rustig contact maakt met uw lijf en door uw aandacht hierop te vestigen kunnen de muizenissen in uw hoofd even verdwijnen.

 

Een massage is ook echt even tijd nemen voor u zelf. Na een ontspannende of juist intensieve massage door de medewerkers van Fysiotherapie OpMaat verlaat u de praktijk met een heerlijk gevoel.

 

De massages die wij in onze praktijk bieden zijn geen medische behandeling. Mochten wij tijdens uw massage ervaren dat u een aandoening of klacht heeft die met fysiotherapeutische interventie verholpen kan worden dan zullen wij u een fysiotherapeutische behandeling voorstellen.

Behandelruimte

Neem contact met ons op