Tarieven

Tarieven en vergoedingen

De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars, behalve de Caresq groep. Behandelingen fysiotherapie worden vergoed volgens de voorwaarden van uw (aanvullende) verzekering. Onze praktijkassistentes kunnen u informeren over uw aanvullende verzekering.

Aan de informatie die de praktijkassistentes of de fysiotherapeut aangaande uw dekking geven kunnen geen rechten worden ontleend. Wij kunnen bijvoorbeeld niet nagaan of u al elders bent geweest voor fysiotherapie of andere therapieën heeft gehad die wellicht onder uw tegoed voor fysiotherapie vallen. Uw zorgverzekeraar kan u deze informatie geven. Wij wijzen u er met nadruk op dat de gegevens dit tot onze beschikking worden gesteld door uw zorgverzekeraar fouten of onjuistheden kunnen bevatten. Wij proberen u altijd zo compleet mogelijk te informeren over de eventuele kosten van onze behandelingen voor u.

 

U blijft ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw nota als blijkt dat uw verzekeraar de behandelingen fysiotherapie niet vergoedt.

Tarievenlijst 2020

Zitting
Zitting oedeemtherapie
Manuele Therapie

Manuele Therapie bij Peter Verweij

 

Screening plus Intake en onderzoek
Intake en onderzoek na verwijzing

 

Eenmalig fysiotherapeutisch consult
Toeslag voor aan huis behandeling
Niet nagekomen / Niet tijdig afgebelde afspraak

 

Sportmassage per 25 minuten
Ontspanningsmassage per 25 minuten

€ 38.50
€ 52.50
€ 52.50

€ 65.00

 

€ 49.50
€ 49.50

 

€ 56.50
€ 17.25
75 % van tarief

 

€ 38.50
€ 38.50

Tarieflijst geldig vanaf 1 Januari 2020

Deze tarieven worden bij u in rekening gebracht indien u niet verzekerd bent voor fysiotherapie behandelingen.
Indien u niet verzekerd bent kunnen wij u verzoeken direct contant af te rekenen. Voor onze tarieflijst gelden onze algemene voorwaarden.

Op al onze behandelingen is de WGBO en de AVG van toepassing.  

Kijk voor meer informatie over onze privacy policy hier. 

Fysiotherapie OpMaat

Nota

De verwerking van de particuliere nota’s wordt voor ons verzorgt door Infomedics.  Indien uw behandeling wordt vergoed door uw verzekeraar zijn wij in de meeste gevallen verplicht deze rechtstreeks in te dienen bij uw zorgverzekeraar.

Behandelingen die niet worden vergoedt dient u, op ons verzoek, direct contant te betalen. U kunt ook kiezen voor een FysioKnipkaart. Deze biedt u oplopende kortingen tot wel 17,5%.

Er zijn polissen die een dekking voor een totaal bedrag geven. Onze contracten met de zorgverzekeraars staan ons niet toe u ons voordeligere tarief aan te bieden via de FysioKnipkaart. Zorgverzekeraars werken met specifieke behandelcodes en vastgestelde tarieven waardoor onze codes voor de FysioKnipKaart niet worden herkend. Bent u maar beperkt verzekerd en wilt u deze tegoeden bewaren voor een andere dienst? U kunt er voor kiezen om  de behandeling zelf te betalen en niet in te dienen bij uw zorgverzekeraar.

 

Klik hier voor meer informatie over een FysioKnipkaart.

 

Voor vragen aangaande uw nota kunt u tijdens kantooruren contact opnemen
met Carolien Janssen tel. 030-2285605.  Via deze link krijgt u meteen inzage in uw nota’s. Zorg ervoor dat u uw notanummer bij de hand heeft.

Neem contact met ons op