FysioKnipKaart

Voordelig naar de Fysiotherapeut

Als u voor een afspraak belt met onze praktijkassistentes kunnen zij u melden hoe u verzekerd bent. Hiervoor hebben zij natuurlijk wel eerst wat persoonlijke gegevens nodig.

Bent u niet verzekerd voor fysiotherapie? Dan kunt u bij ons een FysioKnipKaart kopen. Deze kaart geeft u een forse korting op uw behandelingen in onze praktijk. Doordat u een aantal behandelingen tegelijk inkoopt kunnen wij een flinke, oplopende, korting bieden.

Zeker als u in de regel niet veel gebruik maakt van fysiotherapie kan dit veel voordeliger uitpakken dan een aanvullende verzekering bij uw zorgverzekeraar.

 

Een behandeling fysiotherapie kost €38,50.
Indien u kiest voor 3 behandelingen krijgt u al een korting van 5% .

Bij 7 behandelingen krijgt u al een korting van 10%.

 

En de korting loopt op tot 17.5% wanneer u een FysioKnipKaart voor 10 behandelingen kiest.

Bij een FysioKnipKaart voor 10 behandelingen krijgt u daar bovenop de Intake en Onderzoek voor hetzelfde lage tarief. Anders kost dit €49,50.

 

Nieuw vanaf nu: de KnipKaart voor uw hele gezin!

Wij denken met u mee; als u geen aanvullende verzekering heeft, heeft de rest van uw gezin dit meestal ook niet.

Daarom hebben wij nu ook een GezinsFysioKnipKaart voor u en uw gezin. U koopt dan 1 KnipKaart voor 15 behandelingen. De KnipKaart is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.

Als deze kaart vol is koopt u een nieuwe om gebruik te kunnen blijven maken van alle kortingen voor het hele gezin.

Verder gelden dezelfde voorwaarden als voor onze normale FysioKnipKaart.

 

Is uw FysioKnipKaart vol en heeft u toch nog een paar behandelingen nodig? Uw vervolgbehandelingen ontvangt u tegen hetzelfde kortingstarief bij ons.

Wij kunnen u deze hoge kortingen bieden omdat de administratiekosten lager zijn. En wij hoeven niet te voldoen aan de dossiervormingsplicht van de zorgverzekeraar. Dat is ook prettig voor u! En wij waarderen uw vertrouwen in onze praktijk natuurlijk ook!

 

Voor Aan huis behandelingen, Manueeltherapie en Oedeemtherapie gelden dezelfde kortingspercentages op de toeslagen die hiervoor gelden. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de FysioKnipkaart als u al bij ons onder behandeling bent en uw aanvullende tegoed op is.

Bent u al onder behandeling en uw tegoed bij uw verzekeraar is op? Wij doen u een OpMaat aanbod voor de resterende behandelingen. Onze praktijkassistentes en fysiotherapeuten informeren u graag over de mogelijkheden.

Bent u maar beperkt verzekerd? U mag zelf kiezen of u betaalt via uw verzekering of direct gebruikt maakt van onze FysioKnipKaart. U kunt zo uw behandelingen uit uw aanvullende tegoed bewaren voor b.v de duurdere behandelingen van Manueel Therapie. Overleg met ons over de voor en nadelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Voorwaarden FyioKnipKaart

 

De kaart is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden. Heeft u een GezinsFysioKnipKaart voor 15 behandelingen? Dan mogen alle mensen die op hetzelfde adres wonen hier gebruik van maken.

De kaart is onbeperkt geldig, ongeacht tariefverhogingen in komende jaren.

Voor de FysioKnipKaart gelden verder de algemene betalingsvoorwaarden.

Neem contact met ons op