FysioKnipKaart

Voordelig naar de Fysiotherapeut

Als je belt met onze praktijkassistentes kunnen zij vertellen hoe je verzekerd bent. Hiervoor hebben zij natuurlijk wel eerst wat persoonlijke gegevens nodig.

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Dat is eigenlijk heel goed nieuws: dan heb je de afgelopen jaren veel dure zorgpremies uitgespaart. En je kunt bij ons een voordelige FysioKnipKaart kopen. Deze kaart geeft een forse korting op jouw behandelingen in onze praktijk.

Zeker als je in de regel niet veel gebruik maakt van fysiotherapie kan dit veel voordeliger uitpakken dan een aanvullende verzekering bij de zorgverzekeraar. Win-Win dus!

 

Een behandeling fysiotherapie kost €38,50.
Indien je kiest voor een knipkaart met 3 behandelingen krijgt je al een korting van 5% .

Bij 7 behandelingen krijg je een korting van 10%.

 

En de korting loopt op tot 17.5% wanneer je kiest voor een FysioKnipKaart van 10 behandelingen.

Bij een FysioKnipKaart voor 10 behandelingen krijg je daar bovenop de Intake en Onderzoek voor hetzelfde lage tarief. Anders kost dit €49,50.

Is je FysioKnipKaart vol en heb je toch nog een paar behandelingen nodig? De vervolgbehandelingen ontvang je tegen hetzelfde kortingstarief bij ons.

 

Nieuw vanaf nu: de KnipKaart voor het hele gezin!

Wij denken met jou mee; als jij geen aanvullende verzekering hebt, heeft de rest van jouw gezin dit meestal ook niet.

Daarom hebben wij nu ook een GezinsFysioKnipKaart voor jou en je gezin. Je koopt dan 1 KnipKaart voor 15 behandelingen. De KnipKaart is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.

Als deze kaart vol is koop je een nieuwe om gebruik te kunnen blijven maken van alle kortingen voor het hele gezin.

Verder gelden dezelfde voorwaarden als voor onze normale FysioKnipKaart.

Wij kunnen deze hoge kortingen bieden omdat de administratiekosten lager zijn. Daarnaast scheelt het tijd in de dossiervorming, die we zoveel mogelijk doen als jij de kamer uit bent. En wij waarderen jouw vertrouwen in onze praktijk natuurlijk ook met een stukje extra korting!

 

Voor Aan huis behandelingen, Manueeltherapie en Oedeemtherapie gelden dezelfde kortingspercentages op de toeslagen.

Ben je al onder behandeling en het tegoed bij je verzekeraar is op? Wij doen jou een OpMaat aanbod voor de resterende behandelingen. Onze praktijkassistentes en fysiotherapeuten informeren je graag over de mogelijkheden.

Ben je maar beperkt verzekerd? Jij mag zelf kiezen of je betaalt via de verzekeraar of direct gebruikt maakt van onze FysioKnipKaart. Zo kun je behandelingen uit jouw aanvullende tegoed bewaren voor b.v de duurdere behandelingen van Manueel Therapie. Overleg met ons over de voor en nadelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Voorwaarden FyioKnipKaart

 

De kaart is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden. Heb je een GezinsFysioKnipKaart voor 15 behandelingen? Dan mogen alle mensen die op hetzelfde adres wonen hier gebruik van maken.

De kaart is onbeperkt geldig, ongeacht tariefverhogingen in komende jaren.

Voor de FysioKnipKaart gelden verder de algemene betalingsvoorwaarden.

Neem contact met ons op