FysioKnipKaart

Voordelig naar de fysiotherapeut met de FysioKnipKaart

Wanneer u belt met onze praktijkassistentes voor een afspraak kunnen zij u direct melden hoe u verzekerd bent.

 

Bent u niet verzekerd voor fysiotherapie? Dan kunt u bij ons een FysioKnipKaart kopen. Deze kaart geeft u een forse korting op uw behandelingen in onze praktijk. Doordat u een aantal behandelingen tegelijk inkoopt kunnen wij een flinke, oplopende, korting bieden.

 

Een behandeling fysiotherapie kost €34,50.
Indien u kiest voor 3 behandelingen krijgt u al een korting van 5% en kost de behandeling €32,75.

Bij 7 behandelingen krijgt u al een korting van 10%. En de korting loopt op tot 17.5% wanneer u een FysioKnipKaart voor 10 behandelingen kiest.

U betaalt dan nog slechts €28,45 voor een behandeling fysiotherapie. Bij een FysioKnipKaart voor 10 behandelingen krijgt u daar bovenop de Intake en Onderzoek voor hetzelfde lage tarief. Anders kost dit €47,50.

Wij kunnen u deze hoge kortingen bieden omdat de administratiekosten lager zijn. Wij hoeven niet te voldoen aan de dossiervormingsplicht van de zorgverzekeraar. Dit is kost veel administratie tijd die wij altijd zoveel mogelijk invullen als u niet in de ruimte bent. En wij waarderen uw vertrouwen in onze praktijk natuurlijk ook!

 

Voor Aan huis behandelingen, Manueeltherapie en Oedeemtherapie gelden dezelfde kortingspercentages. De kaart levert u natuurlijk ook voordeel op als u al bij ons onder behandeling bent en uw aanvullende tegoed op is.

 

Bent u maar beperkt verzekerd? U mag zelf kiezen of u betaalt via uw verzekering of direct gebruikt maakt van onze FysioKnipKaart en uw behandelingen uit uw aanvullende tegoed bewaart voor b.v duurdere Manueel Therapie. Overleg met ons over de voor en nadelen voor u persoonlijk.

Bent u al onder behandeling en uw tegoed bij uw verzekeraar is op? Wij doen u  een OpMaat aanbod voor de resterende behandelingen. Onze praktijkassistentes en fysiotherapeuten informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Voorwaarden FyioKnipKaart

 

De kaart is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden

De kaart is onbeperkt geldig, ongeacht tariefverhogingen in komende jaren.

Voor de FysioKnipKaart gelden verder de algemene betalingsvoorwaarden.

Neem contact met ons op