Er zijn veel aandoeningen waarvoor je bij de fysiotherapeut terecht kan. Over de meest voorkomende geven we hieronder informatie. Maar we kunnen natuurlijk veel meer. Het team van Fysiotherapie OpMaat heeft jarenlange ervaring. Dus staat jouw klacht of aandoening er niet bij? Neem gerust contact met ons op en we vertellen je eerlijk of we je kunnen helpen of dat we een andere therapeut kennen die jou beter kan helpen.

Fysiotherapie aandoeningen

Op deze pagina vindt je meer informatie over specifieke fysiotherapie aandoeningen. Heb je persoonlijke vragen? Bel gerust of vraag advies via whats app. De kracht van Fysiotherapie OpMaat is de aandacht die wij aan jou geven. Geen mens is hetzelfde en ieder ervaart zijn/haar lijf op zijn/haar eigen manier. Goede uitleg, specifiek voor jouw lijf en je persoonlijkheid, maakt dat je goed geholpen kan worden. Bij Fysiotherapie OpMaat krijg je een duidelijke uitleg over jouw klacht en je behandelingen waardoor je weet wat je kunt verwachten. Zowel qua behandeling als hoe je na de behandeling klachtenvrij kunt blijven.

Bovenstaande aandoeningen zijn de meest bekende aandoeningen. Ongeveer 50% van alle klachten die wij in onze praktijk zien vallen onder deze aandoeningen. Maar; ieder mens is uniek. Dus de kans is groot dat jouw klacht of aandoening er niet bij staat. En de kans is ook heel groot dat een van onze specialisten jou er heel goed mee kan helpen.

Neem gerust contact met ons op en we vertellen je eerlijk of we je kunnen helpen of dat we een andere therapeut kennen die jou beter kan helpen.

Stel je vraag via WhatsApp

Weet je niet of het wel echt nodig is om een afspraak met een fysiotherapeut te maken? Wil je misschien een korte vraag stellen over een klacht waar je last van hebt? Wij zijn bereikbaar via WhatsApp voor al je vragen. Een van onze fysiotherapeuten neemt in zo’n geval de tijd om je vragen te beantwoorden, helemaal gratis. De fysiotherapeut belt je zo nodig terug op een afgesproken tijdstip om je vraag rustig door te spreken. Klik hieronder op de knop “WhatsApp” om direct het gesprek aan te gaan met een van onze fysiotherapeuten.

Maak direct een online afspraak