Fysiotherapie Den Dolder

Op zoek naar fysiotherapie Den Dolder? Onze locatie in Den Dolder ligt centraal in het dorp. Ons advies: als je kan kom je lopend of op de fiets. Dan heb je meteen wat beweging gehad.

Er zijn 6 behandelruimten en een ruime oefenruimte met alle faciliteiten die een goede fysiotherapiepraktijk nodig heeft. Dat heeft veel voordelen voor jou:

  • Tijdens jouw behandeling maken we gebruik van de trainingsruimte met alle apparaten, gewichten, ballen en andere trainingsfaciliteiten.
  • We hebben meerdere behandelkamers waardoor jouw privacy gewaarborgd is.
  • De praktijkassistente ontvangt je en beantwoord je vragen.
  • Jouw behandeling wordt niet verstoord.
  • Alle fysiotherapeuten werken samen. Je hebt de kennis van een heel team van specialisten waar jouw fysiotherapeut op kan bouwen voor jouw herstel.
  • Je kunt voordelig lid worden van Sport City als je bij ons onder behandeling bent.
  • Sport je al bij Sport City? Dan hoef je je routine niet te onderbreken. Wij zorgen dat jij kunt blijven sporten.
  • Wij hebben ruime openingstijden. We zijn een aantal avonden per week geopend.

Kortom: fysiotherapie Den Dolder van Fysiotherapie OpMaat levert dezelfde fysiotherapie als een gewone praktijk. Maar dan met meer mogelijkheden voor jouw herstel!

Alle specialisaties van Fysiotherapie OpMaat vindt je op de locatie in Den Dolder. Hier tref je reguliere Fysiotherapie, Manuele Therapie, Bekkentherapie, Oedeemtherapie, COPD, Echografie, Hart & Vaat, Claudicatio, Kinderfysiotherapie, Schouderfysiotherapie, Sportfysiotherapie….. en zo kan ik nog wel even door gaan!

Dus of je nu chronische aandoeningen hebt, rug-schouder of sport-gerelateerde klachten hebt of alle mogelijke trainingsopties in wil zetten voor jouw herstel: maak een afspraak voor fysiotherapie Den Dolder.

Maak direct een online afspraak

Locatie Den Dolder

Hoe vind je fysiotherapie Den Dolder?

Je kent ons misschien al als Fysiotherapie OpMaat. Fysiotherapie OpMaat heeft 4 locaties. Fysiotherapie Den Dolder is de hoofdlocatie.

Je vindt ons naast de dierenspeciaalzaak midden in het centrum van Den Dolder. Ons pand ligt aan de Fornheselaan 6E. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Maar we adviseren je om als je kunt lopend of op de fiets te komen. Dan heb je meteen wat beweging gehad.

Je komt binnen in onze ruime centrale hal. Daar tref je ook onze receptie. Een van de praktijkassistenten is meestal aanwezig om je te ontvangen en je vragen te beantwoorden. In de centrale hal staat onze koffietafel. Er staat een professionele koffiemachine met verse bonen. Zodat, als je even moet wachten, je kunt genieten van een goede espresso, koffie of cappuccino. Alle behandelruimten en de oefenruimte komen uit op de centrale hal. Ga dus gerust even zitten aan de tafel. Jouw fysiotherapeut komt je daar op het afgesproken tijdstip ophalen om samen aan de slag te gaan.

Hieronder tref je het overzicht van al onze locaties en vind je de route.

Den Dolder

Fornheselaan 6E
3734 GC

030 – 228 5605

Stel je vraag via WhatsApp

Weet je niet of het wel echt nodig is om een afspraak met een fysiotherapeut te maken? Wil je misschien een korte vraag stellen over een klacht waar je last van hebt? Wij zijn bereikbaar via WhatsApp voor al je vragen. Een van onze fysiotherapeuten neemt in zo’n geval de tijd om je vragen te beantwoorden, helemaal gratis. De fysiotherapeut belt je zo nodig terug op een afgesproken tijdstip om je vraag rustig door te spreken.