Fysiotherapie in de basis

Je treft heel veel informatie op onze site. Fysiotherapie is de basis van de informatie. Zo kun je zien wat wij voor jou kunnen doen. We geven informatie over verschillende klachten en aandoeningen. En je kunt kijken of fysiotherapie een oplossing voor jou kan bieden.

Wij bieden verschillende diensten aan. Fysiotherapie is daarin de basis. Samen vormt dit een totaal pakket om gezond te kunnen bewegen. De fysiotherapeuten binnen onze praktijk werken nauw samen. Onze fysiotherapeuten hebben veel algemene kennis. Daarnaast hebben ze allemaal specialisaties. Zo weet je zeker dat je bij DE specialist voor JOUW klacht terecht komt.

Al onze fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het Centraal Kwaliteit Register.

Kijk bij de informatie over onze medewerkers. En kies de fysiotherapeut die het beste past bij jou en jouw klacht. Of vraag onze assistentes welke therapeut het beste past bij jou.

Fysiotherapie OpMaat is aangesloten bij
Fysiotherapie

Online fysiotherapie

Of je nu naar de praktijk komt of je fysiotherapeut spreekt via een online fysiotherapie consult; wij geven een goede invulling aan je behandeling. Het klinkt misschien vreemd uit de mond van een fysiotherapeut. Maar voor een goede behandeling is het in veel gevallen niet nodig dat je naar de praktijk komt. Wij kunnen je op afstand van je klachten afhelpen. Ook een combinatie van behandelingen in de praktijk en via online fysiotherapie consulten is heel goed mogelijk. Op die manier hoef je niet iedere keer naar de praktijk te komen.

De voordelen van online fysiotherapie:

Een voordeel voor jou is dat de fysiotherapeut je online adviezen kan geven voor jouw situatie. Heb je vragen over je werkhouding? Via een online fysiotherapie consult kijken we naar jouw werkhouding op je werkplek. Zo kunnen we je uitstekend observeren. En je direct adviezen geven over de aanpassingen van jouw werkplek. Als je werkplek goed is worden je klachten direct een stuk beter. Naast de adviezen geven we je direct een paar goede oefeningen. En zo ben je, zonder dat je de rit naar de praktijk hebt hoeven maken, al op weg naar een goede oplossing van je klacht.

Ook bij klachten tijdens het sporten kijken wij mee. Jij zorgt ervoor dat je op je favoriete sport locatie bent tijdens het online consult. Je laat ons zien wat je doet en wij kunnen kijken wat je anders kunt doen om te voorkomen dat dezelfde pijn/blessure steeds terug komt.

Denk daarbij aan oefeningen: door met jou mee te kijken hoe je deze oefening thuis uitvoert krijg je direct goede aanwijzingen zodat jij de oefening thuis goed kunt herhalen. Nog een voordeel: online afspraken zijn veel flexibeler in te plannen!

Maak direct een online afspraak

Online advies

Bij ons kun je heel goed terecht voor een online advies. We brengen je klacht in kaart, onderzoeken middels vragen en testjes wat er precies aan de hand is en geven je goede oefeningen, tips en adviezen om je klacht op te lossen. Meestal gaat dit net zo goed als een eenmalig bezoek aan je fysiotherapeut. Als jij weet wat je wel en niet kunt doen. En daarbij weet wat je extra kunt doen om je klacht op te lossen dan hoef je daar niet voor naar de praktijk te komen.

Door de verschillende Lockdowns zijn wij goed geworden in behandelen via een online consult. Als het na zo’n online intake en advies toch nog nodig is dat je naar de praktijk komt dan kan dat ook bij een praktijk bij jou in de buurt. We sturen dan al onze bevindingen naar jou. Jij neemt het mee naar de fysiotherapeut die jij kiest. Zo nodig belt jouw fysiotherapeut van Fysiotherapie OpMaat nog even met je fysiotherapeut in de buurt om alles door te spreken. En dan kun jij gewoon verder met je fysio in de buurt.

Het scheelt je dus echt tijd om eerst even een online consult bij ons te doen. Meestal zijn er geen extra behandelingen nodig of kunnen deze ook online. En mocht dat wel nodig zijn en je woont niet in de buurt van een van onze locaties dan sturen we jou een verslag van alles wat besproken is zodat je dat aan je fysiotherapeut kunt geven.

Ken je geen fysiotherapeut bij jou in de buurt die goed is in jouw specifieke klacht? Dan zoeken wij in ons netwerk naar een fysiotherapeut. Zo scheelt online fysiotherapie jou iedere keer reistijd. En kun je het veel eenvoudiger combineren met alle andere afspraken in je agenda. Online fysiotherapie kan immers op ieder plekje van de wereld. Het enige wat je nodig hebt is een mobiele telefoon of een ander beeldscherm.

Waardering door zorgverzekeraars

Fysiotherapie OpMaat heeft bij alle zorgverzekeraars een A-status. Hier zijn wij bijzonder trots op. Omdat dit laat zien dat onze praktijk jou de beste kwaliteit biedt. Dit blijkt uit:
  • Hoge klanttevredenheid.
  • Hoge scores in klachtgerichte oplossingen.
  • Heldere, goede communicatie met onze cliënten.
  • Goede service; jij staat centraal.
  • Goede onderlinge samenwerkingsverbanden.
  • Structureel overleg met huisartsen, intervisie en nascholing met andere fysiotherapeuten en samenwerking met andere zorgverleners.
De AGB code van de praktijk is 04094241. Onder dit nummer zijn wij bekend bij zorgverzekeraars. Kent een medewerker van jouw verzekering ons niet? Dan horen wij dat graag zodat wij dit voor je kunnen oplossen.