Voordelig naar de Fysiotherapeut

Als je belt met onze praktijkassistentes kunnen zij vertellen hoe je verzekerd bent. Hiervoor hebben zij natuurlijk wel eerst wat persoonlijke gegevens nodig. Steeds meer mensen kiezen ervoor niet verzekerd te zijn voor fysiotherapie. Dan kun je bij ons toch voordelig naar de fysiotherapeut.

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Dat is eigenlijk heel goed nieuws: dan heb je de afgelopen jaren veel dure zorgpremies uitgespaart. Om in de toekomst ook te besparen kun je bij ons een voordelige FysioKnipKaart kopen. Deze kaart geeft een forse korting op je behandelingen in onze praktijk.

Zeker als je in de regel niet veel gebruik maakt van fysiotherapie kun je zo voordelig naar de fysiotherapeut. Het kan zelfs voordeliger uitpakken dan een aanvullende verzekering bij de zorgverzekeraar. Win-Win dus!

Wij hebben 4 varianten

Er is er altijd 1 die bij jou past. Kijk hieronder naar de verschillende opties. En kies de beste variant voor jou. Twijfel je? Overleg dan even met je fysiotherapeut of met de praktijkassistente. Samen kijken we hoe jij voordelig naar de fysiotherapeut kunt gaan.

Een behandeling fysiotherapie kost in 2023 €42,50. Over dit bedrag ontvang jij je korting als je een van onze FysioKnipKaarten aanschaft. In 2024 gaat dit naar €44,50. Het is dus heel voordelig om nu een FysioKnipKaart te kopen. De FysioKnipKaart blijft immers onbeperkt geldig.

Je kiest voor een knipkaart met 3 behandelingen krijgt je al een korting van 5% .

Deze optie is vooral geschikt als je een blessure hebt of een eenvoudige klacht. Je vindt een goed advies heel belangrijk. Maar je hoeft niet zo vaak behandeld te worden. Je betaald de intake en het onderzoek apart en hebt dan nog een paar behandelingen tegoed. Deze behandelingen gebruik je om je oefeningen goed door te nemen. En om te bespreken hoe je je belastbaarheid goed en veilig op kunt bouwen. Je kaart blijft onbeperkt geldig. Dus als je maar eens in de zoveel tijd bij de fysiotherapeut komt voor korte trajecten is deze variant perfect voor jou. Jij kunt zo voordelig naar de fysiotherapeut. Zonder dat je hoge kosten hebt voor je aanvullende verzekering.

Variant 1 is ook handig als je tegoed bij je verzekeraar op is en je nog een paar behandelingen nodig hebt. Je krijgt dan toch de maximale korting en kunt je traject goed afsluiten. Zo weet je zeker dat je klacht niet meer terug komt omdat je te vroeg bent gestopt met fysiotherapie.

Je kiest voor een knipkaart met 7 behandelingen krijg je een korting van 7,5 %.

Deze optie is voor jou geschikt als je net iets vaker naar de fysiotherapie gaat. Toch kun je ook met deze variant voordelig naar de fysiotherapeut. Want ook hier blijft je tegoed onbeperkt staan. Dus of je nu 4 behandelingen per jaar op maakt of maar 1; jouw kaart blijft onbeperkt geldig. Ook bij deze variant betaal je daarnaast de kosten van de intake en het onderzoek voor iedere nieuwe klacht apart.

Deze variant wordt in de praktijk het meest gebruikt. Je kiest voor een FysioKnipKaart van 10 behandelingen. De korting loopt dan op tot maar liefst 10%. Dan ga je pas echt voordelig naar de fysiotherapeut.

Bij een FysioKnipKaart voor 10 behandelingen krijg je daar bovenop de Intake en Onderzoek voor hetzelfde lage tarief. Normaal kost dit €54,75. Nu begrijp je meteen waarom de meeste klanten voor deze optie kiezen. Ook deze kaart blijft onbeperkt geldig. En toch krijg je van ons de maximale kwaliteit. We kunnen gewoon niet anders. Wij houden van ons vak en doen het niet voor minder. We kunnen je zo’n hoge korting bieden omdat het ons een hoop boekhoudkundige administratie scheelt. En natuurlijk ook omdat we het waarderen dat je zoveel vertrouwen in ons hebt. Een lange samenwerking waarbij we elkaar steeds beter leren kennen. Daar gaan we voor. En met deze variant maken we dat ook voor jou aantrekkelijk.

De FysioKnipKaart voor het hele gezin! Wij denken met jou mee; als jij geen aanvullende verzekering hebt, heeft de rest van jouw gezin dit meestal ook niet.

Daarom hebben wij nu ook een GezinsFysioKnipKaart voor jou en je gezin. Zo kun je met je hele gezin voordelig naar de fysiotherapeut. Je koopt 1 KnipKaart voor 15 behandelingen. De KnipKaart is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. Als deze kaart vol is koop je een nieuwe om gebruik te kunnen blijven maken van alle kortingen voor het hele gezin. Ook op deze kaart ontvang je 10% korting. En alle gezinsleden hoeven geen extra kosten te betalen voor de intake en het behandelplan.

Verder gelden dezelfde voorwaarden als voor onze normale FysioKnipKaart.

Maak direct een online afspraak

Voordelig naar de fysiotherapeut

Zoals gezegd: wij kunnen deze hoge kortingen bieden omdat de boekhoudkundige administratiekosten lager zijn. Daarnaast scheelt het een klein beetje tijd in de dossiervorming, die we zoveel mogelijk doen als jij de kamer uit bent. En wij waarderen jouw vertrouwen in onze praktijk natuurlijk ook met een stukje extra korting!

Ben je al onder behandeling en het tegoed bij je verzekeraar is op? Wij doen jou een OpMaat aanbod voor de resterende behandelingen. Onze praktijkassistenten en fysiotherapeuten informeren je graag over de mogelijkheden.

Is je kaart vol? Dan heb je een nieuwe kaart nodig. Onze tarieven stijgen ieder jaar een beetje. Het kan dus handig zijn om aan het eind van het jaar alvast een kaart te kopen voor volgend jaar als je kaart bijna vol is.

Ben je maar beperkt verzekerd? Jij mag zelf kiezen welke behandelingen je zelf betaald. En welke je betaalt via de verzekeraar. Soms is het handig om direct gebruik te maken van onze FysioKnipKaart. Zo kun je behandelingen uit jouw aanvullende verzekering bewaren voor b.v. de duurdere behandelingen van Manueel Therapie. Overleg met ons over de voor en nadelen.

Nog even de voordelen op een rijtje:

  • De FysioKnipKaart is onbeperkt geldig. Ook na tariefverhogingen.
  • Bij de FysioKnipKaart van 10 of 15 behandelingen heb je GEEN extra kosten voor de intake en het behandelplan. Het kost je 1 behandeling in plaats van 1 intake.
  • Voor Aan huis behandelingen, Manueeltherapie en Oedeemtherapie gelden toeslagen. Hierop krijg je van ons wel dezelfde kortingspercentages.
  • Het is handig om aan het eind van het jaar alvast een kaart te kopen voor volgend jaar als je kaart bijna vol is.
  • De kaart is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden.
  • Heb je een GezinsFysioKnipKaart voor 15 behandelingen? Dan mogen alle mensen die op hetzelfde adres wonen hier gebruik van maken.
  • Op al onze FysioKnipKaarten gelden onze betalingsvoorwaarden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie. Samen kijken we hoe jij voordelig naar de fysiotherapeut kan gaan.