• Kies wat voor soort behandeling je wil afspreken. Bij ons kan een intake in onze praktijk of online. Je kunt daarnaast aangeven of je een verwijzing van je arts hebt.
  • Kies vervolgens de locatie waar je een afspraak wil maken. Wil je online een afspraak maken? Dan kun je iedere locatie kiezen.
  • Kijk welke fysiotherapeuten daar werkzaam zijn.
  • En kies de dag en tijd die jou past.

Vul vervolgens de gevraagde gegevens in. Dat zijn er iets meer dan bij de kapper. Maar dan hoeven we je ook niet meer lastig te vallen met allemaal aanvullende vragen voor je eerste behandeling bij jouw fysiotherapeut kan starten.

LET OP: je eerste afspraak bij ons duurt 50 minuten en bestaat uit een intake plus een eerste behandeling. 2 behandelingen in 1 bezoek dus. Zo gaan we direct goed van start! Wel zo fijn voor jou; je hoeft 1 keer minder naar de praktijk te reizen. 

Als je aanvullend bent verzekerd worden deze 2 behandelingen gewoon vergoed vanuit je pakket.

Lees bij “je eerste afspraak” de uitleg.

Als je de afspraak in de online agenda hebt gemaakt ontvang je direct een mailtje met de bevestiging van je afspraak. De fysiotherapeut en de praktijkassistente zien de afspraak die jij gemaakt hebt in de agenda en sturen je vanuit ons softwaresysteem een aanvullende mail met alle informatie voor jouw eerste afspraak.

Passen de tijdstippen in onze online agenda jou niet of wil je vandaag nog terecht en zie je geen opties daarvoor in de agenda? Neem contact met ons op via whats app of bel ons op 030-2285605. We zoeken dan samen met jou het tijdstip dat jou schikt.

Wil je meer weten? Kijk bij de informatie bij de + hieronder. Heb je nog andere vragen; bel of app gerust!

Met vriendelijke groet,

Team Fysiotherapie OpMaat

Wij vinden het belangrijk om goed met jou in kaart te brengen wat jij wil en je direct een behandeling fysiotherapie te geven. Natuurlijk wil jij zo snel mogelijk van je pijn of je klacht af. Dat kunnen wij samen met jou regelen.

De eerste afspraak bij jouw fysiotherapeut is altijd de intake. We bespreken met jou hoe de klacht ontstaan is, hoe lang je er al last van hebt. Maar ook vragen we je wanneer je er veel last van hebt en wanneer juist minder last. We brengen jouw klacht echt goed in kaart zodat we samen weten hoe ernstig het is en wat we gaan doen om het helemaal op te lossen. Om dat goed te doen willen we graag eerst een goed onderzoek doen. En gebruiken we vragenlijsten die door je zorgverzekeraar en het landelijk keurmerk voor fysiotherapeuten worden gebruikt om te kijken of je bij ons in de praktijk aan het eind van je behandeltraject ook echt minder klachten ervaart. 

Daarbij willen we ook heel graag van je weten wat je zou willen doen als je geen pijn hebt. Dat wordt ons gezamenlijke doel; zorgen dat je precies dat kunt doen wat jij graag wilt.

Maar jij hebt natuurlijk pijn, en daar wil je zo snel mogelijk vanaf. Daarom maken we direct aansluitend aan de intake ook nog een eerste afspraak fysiotherapie. Jouw eerste afspraak in de praktijk is dus een dubbele behandeling. We doen de intake en aansluitend doen we direct de eerste behandeling.

Daarom duurt je eerste bezoek aan onze praktijk bij ons circa 50 minuten. Het is een dubbele behandeling. Zo starten we snel en voortvarend met jouw herstel.

Als jij dat wilt kunnen wij jouw intake ook heel goed online doen. Dus voor je eerste afspraak hoef je niet naar de praktijk te komen als je dat niet wil. Wel zo handig; dan ben je nog vrijer in je keuze van een tijdstip omdat je vanaf iedere, door jou gekozen plek, jouw fysiotherapeut kunt spreken.

Het enige dat je nodig hebt is je mobiele telefoon of een computer/laptop met camera en geluid. Je ontvangt van ons een link voor een consult via een veilige verbinding met jouw fysiotherapeut.

De combinatie van online fysiotherapie met fysiek contact in de praktijk maakt dat we de behandeling helemaal naar jouw wens kunnen inrichten. Jouw eerste afspraak kan prima online. We kunnen testen met jou uitvoeren en jou de juiste vragen stellen zodat we precies weten wat er aan de hand is. En zo alvast jouw behandeling starten. Het scheelt je een hoop reistijd en dat maakt dat een afspraak met jouw fysiotherapeut nog makkelijker in jouw agenda past.

Juist bij een eerste afspraak, als jij acute klachten hebt en graag snel een goed advies van je fysiotherapeut wil. Dan is het super handig dat je eerste afspraak online kan.

In 2020 zijn wij hier heel goed in geworden. Zo goed dat wij nu aan andere praktijken leren hoe je online fysiotherapie kunt toepassen.

Een ander voordeel van online fysiotherapie is dat jouw fysiotherapeut meteen kan zien hoe jij jouw oefeningen thuis,  in jouw eigen omgeving, uitvoert. Daardoor kan hij jou nog beter adviezen en tips geven zodat jij nog sneller van je klachten af bent.

Wij zijn er helemaal aan gewend om onze behandelingen via een beeldscherm een behandeling aan jou te geven. Daarbij kunnen we heel goed testen wat er nou precies aan de hand is. En natuurlijk kun je snel een keer naar de praktijk komen om hands-on therapie in te zetten. Maar dat hoeft niet iedere behandeling bij ons.

We kunnen heel goed online een start maken met het oplossen van jouw klachten. Als jij dat wil.

Fijn! Dat vinden wij ook super! En daar zijn wij natuurlijk ook al meer dan 22 jaar heel erg goed in. Online is voor jou soms handiger. Vandaar dat we dit aanbieden.

Als je je eerste afspraak hebt gemaakt en je wil hem toch nog verzetten; bel of app ons dan even. Dan kijken we samen met jou naar de beste optie voor jou.

Ben je al bij ons in behandeling? Dan kun je je vervolg afspraken eenvoudig inplannen en/of verzetten via jouw eigen agenda in het cliënten portaal. De inlog gegevens voor het cliënten portaal heb je bij de aanvang van je behandeltraject via de mail van ons ontvangen. En natuurlijk mag je ook even bellen of appen.