Over ons

Ons motto: Iedereen gezond in beweging!

Juist in deze tijd willen wij een veilige praktijk bieden waar iedereen gezond in beweging kan komen, en blijven. In april 2020 merkten wij dat veel mensen hun hulpvraag uitstelde. Dit leidde tot een stuwmeer van mensen die medische zorg nodig hebben. Wij zorgen er voor dat u op ieder moment veilig naar de praktijk kunt komen. En helpen u als u nu, om welke reden dan ook, fysieke klachten heeft.

 

Ook als u in quarantaine moet of verkouden bent helpen wij u verder. Wij kunnen dit omdat we bij uitstek getraind zijn in video consulten. Deze nieuwe vorm van behandelen wordt nog niet aangeboden op de opleiding fysiotherapie. Vandaar dat wij momenteel andere praktijken leren hoe ze dit voor hun cliënten goed kunnen gaan aanbieden.

 

Persoonlijke benadering.

Fysiotherapie OpMaat staat voor een persoonlijke benadering van uw klacht. Pijn is slechts een symptoom. Wij kijken naar de oorzaak. En gaan in onze behandeling verder dan het laten verdwijnen van de pijn. Stel uzelf de vraag: “Wat zou ik doen als ik geen pijn had? “. Daar werken we samen naar toe. Wij geven u 100% garantie dat ons dat samen lukt en dat daardoor uw klachten in de toekomst niet meer terugkeren.

 

Ieder mens is uniek en om die reden heten wij Fysiotherapie OpMaat; u bent het uitgangspunt van onze behandelingen.
Daarnaast bieden wij ook een Óp ↑ Maat; wij brengen u naar een hoger niveau.

 

Dit is waar wij voor staan! Ons team heeft persoonlijke aandacht voor u en stelt samen met u een behandelplan op waar u beter van wordt. Zien wij na 3 a 4 behandelingen geen verbetering dan verwijzen wij u door naar een van onze interne specialisten of een van de vele dienstverleners met wie wij nauwe samenwerkingsverbanden hebben.

Fysiotherapie OpMaat

Wij behandelen niet in groepen. Daardoor heeft u tijdens uw behandeling de volledige aandacht van uw fysiotherapeut. Daarnaast wordt uw therapeut niet gestoord door de telefoon. Onze telefoon wordt centraal beantwoord door onze praktijkassistenten. De tijd die we voor u reserveren is ook echt voor u. Dit creëert rust.

 

De centrale balie wordt tijdens kantooruren bemand door Simone, Mirjam en Jacqueline. U kunt bij hen terecht voor het maken of verzetten van afspraken. En zij geven u snel en helder antwoord op al uw administratieve vragen.

 

Privacy

Uw privacy bewaken wij door onze computers goed te beveiligen en samen te werken met softwareleveranciers die voldoen aan de wettelijke normen in de gezondheidszorg. Onze medewerkers zijn zich zeer bewust van hun beroepsethiek en conformeren zich aan de praktijkafspraken aangaande uw privacy. Zonder uw toestemming wordt er geen persoonlijke informatie gedeeld met derden. U treft hier onze Privacy Policy.

 

Wij horen het graag van u als u een verbeterpunt of een klacht heeft. Daar maken we graag tijd voor vrij. Klachten proberen we meteen op te lossen. Wij zijn aangesloten bij de klachtenregeling van het KNGF en zullen ons hieraan conformeren. De informatie van de KNGF klachtenregeling ligt in onze praktijklocaties en wordt u aangeboden bij een klacht.

Fysiotherapie OpMaat is net zo divers als de samenleving:

Onze hoofd locatie zit in een mooi ruim pand in Den Dolder. Hier is het cliëntenaanbod even breed en divers als onze samenleving. 3 van onze locaties zitten in Health Clubs waar wij veel actieve sporters treffen. Wij werken in een woonvorm voor jongeren met multipele handicaps; een cliëntengroep die vaak een groot beroep doet op onze improviseer talenten. Als laatste werken wij in drie woonvormen voor ouderen. Hier gaat het vaak om herstel na een operatie maar ook maken wij ons daar sterk in het zo goed mogelijk begeleiden van de mens die steeds minder mogelijkheden heeft.

Wij kunnen u heel goed behandelen via video consulten. Wij zijn ons ervan bewust dat we aanvullende maatregelen dienen te treffen om u en onszelf te beschermen tegen het Corona virus. Wij verzoeken u dan ook om niet naar de praktijk te komen als u ziek bent of een van uw gezinsleden ziek is. Bel ons in dat geval op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Juist nu!

Juist nu blijft ons moto:  Iedereen gezond in beweging! Wij willen mensen fit houden. We willen zorgen dat mensen meer bewegen, pijnvrij kunnen bewegen en mensen ondersteunen die vanwege hun ziekte of een herstelfase na een operatie hulp nodig hebben om weer gezond te kunnen bewegen. Al deze onderdelen van de fysiotherapie maken het een ontzettend mooi beroep waar wij iedere keer met veel voldoening en plezier invulling aan geven.

Ook u heten wij van harte welkom binnen onze praktijk. Vraag gerust een telefonisch consult aan voor meer informatie over onze werkwijze in de tijd van Corona.

 

Al onze fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het BIG register. Een garantie voor u dat zij ook na het behalen van hun diploma voldoen aan de eisen om de kwalificatie van fysiotherapeut te behouden.

Behandelruimte

Declaraties

Uw zorgverzekeraar kent aan onze videoconsulten dezelfde waarde toe als aan een behandeling in de praktijk. Dat geeft voor u wel aan hoe waardevol deze behandelingen ook voor u kunnen zijn. Bent u aanvullend verzekerd? Dan gaat de nota zoals altijd gewoon naar de zorgverzekeraar.

Bij vragen over declaraties kunt u terecht bij Carolien Janssen (06-23684479). Fysiotherapie OpMaat heeft contracten met alle verzekeraars. Wij sturen de nota’s direct naar uw zorgverzekeraar. Mocht u niet, of beperkt, aanvullend verzekert zijn dan bieden wij de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief een aantal behandelingen af te nemen met onze Fysioknipkaart.

Neem contact met ons op