Over Ons

Ons motto: Iedereen gezond in beweging!

En dat zegt alles over ons. Juist in deze tijd willen wij een veilige praktijk bieden waar iedereen gezond in beweging kan komen, en blijven. Wij merken dat veel mensen hun hulpvraag uitstelen. Wij zorgen er voor dat jij op ieder moment veilig naar de praktijk kunt komen. Zorg goed voor jezelf, blijf niet rondlopen met fysieke klachten.

 

Ook als je in quarantaine moet of verkouden bent kunnen we gewoon doorgaan met de behandelingen. Wij zijn bij uitstek getraind zijn in video consulten. Deze nieuwe vorm van behandelen wordt nog niet aangeboden op de opleiding fysiotherapie. Vandaar dat wij momenteel andere praktijken leren hoe ze dit voor hun cliënten goed kunnen gaan aanbieden.

 

Onze benadering

Fysiotherapie OpMaat is een fysiotherapiepraktijk die bekend staat om de persoonlijke benadering van jouw klacht. Pijn is volgens ons slechts een symptoom. Wij kijken naar de oorzaak en gaan in onze behandeling verder dan het laten verdwijnen van de pijn. Stel jezelf de vraag: “Wat zou ik doen als ik geen pijn had? “. Aan dat doel gaan we samen werken. Wij geven jou 100% garantie dat ons dat samen lukt en dat daardoor jouw klachten in de toekomst niet meer terugkeren.

 

Ieder mens is uniek en om die reden heten wij Fysiotherapie OpMaat; jij bent het uitgangspunt van onze behandelingen.
Daarnaast bieden wij ook een Óp ↑ Maat; wij brengen jou naar een hoger niveau. Wil je meer weten over ons? Stuur een WhatsApp met je vragen en wij beantwoorden ze snel.

 

Dit is waar wij voor staan! Ons team heeft persoonlijke aandacht voor jou en stelt samen met jou een behandelplan op waar je beter van wordt. Zien wij na 3 a 4 behandelingen geen verbetering dan verwijzen wij je door naar een van onze interne specialisten of een van de vele dienstverleners met wie wij nauwe samenwerkingsverbanden hebben.

Fysiotherapie OpMaat

Maak direct een online afspraak

Wij behandelen altijd 1 op 1. Daardoor heb jij tijdens jouw behandeling de volledige aandacht van jouw fysiotherapeut. Daarnaast wordt de therapeut niet gestoord door de telefoon. Onze telefoon wordt centraal beantwoord door onze praktijkassistenten. De tijd die we voor je reserveren is ook echt voor jou. We vinden het belangrijk om je dit te vertellen over ons. Je weet zo wat wij belangrijk vinden voor jou.

 

De centrale balie wordt tijdens kantooruren bemand door Simone, Mirjam en Jacqueline. Je kunt bij hen terecht voor het maken of verzetten van afspraken. En zij geven snel en helder antwoord op alle administratieve vragen.

 

Privacy

Je privacy bewaken wij door onze computers goed te beveiligen en samen te werken met softwareleveranciers die voldoen aan de wettelijke normen in de gezondheidszorg. Onze medewerkers zijn zich zeer bewust van hun beroepsethiek en conformeren zich aan de praktijkafspraken aangaande privacy. Zonder toestemming wordt er geen persoonlijke informatie gedeeld met derden. Je treft hier onze Privacy Policy.

 

Wij horen het graag van jou als je een verbeterpunt of een klacht hebt. Daar maken we graag tijd voor vrij. Heb je een opmerking over ons of een tip voor ons? We horen het graag. Klachten proberen we meteen op te lossen. Wij zijn aangesloten bij de klachtenregeling van het SKF en zullen ons hieraan conformeren.

Fysiotherapie OpMaat staat voor diversiteit in de samenleving:

Onze hoofd locatie zit in een mooi ruim pand in Den Dolder. Hier is het cliëntenaanbod even breed en divers als onze samenleving. 3 van onze locaties zitten in Health Clubs waar wij veel actieve sporters treffen. Wij werken in een woonvorm voor jongeren met multipele handicaps; een cliëntengroep die vaak een groot beroep doet op onze improviseer talenten. Als laatste werken wij in drie woonvormen voor ouderen. Hier gaat het vaak om herstel na een operatie maar ook maken wij ons daar sterk in het zo goed mogelijk begeleiden van de mens die steeds minder mogelijkheden heeft.

Wij kunnen heel goed behandelen via video consulten. Wij zijn ons ervan bewust dat we aanvullende maatregelen dienen te treffen om jou en onszelf te beschermen tegen het Corona virus. Wij verzoeken je dan ook om niet naar de praktijk te komen als je ziek bent of een van je gezinsleden ziek is. Bel ons in dat geval op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Juist nu!

Juist nu blijft ons moto:  Iedereen gezond in beweging! Wij willen mensen fit houden. We willen zorgen dat mensen meer bewegen, pijnvrij kunnen bewegen en mensen ondersteunen die vanwege hun ziekte of een herstelfase na een operatie hulp nodig hebben om weer gezond te kunnen bewegen. Al deze onderdelen van de fysiotherapie maken het een ontzettend mooi beroep waar wij iedere keer met veel voldoening en plezier invulling aan geven.

Ook jou heten wij van harte welkom binnen onze praktijk. Vraag gerust een telefonisch consult aan voor meer informatie.

 

Al onze fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het BIG register. Een garantie voor jou dat zij, ook na het behalen van hun diploma, voldoen aan de eisen om de kwalificatie van fysiotherapeut te behouden.

Behandelruimte

Declaraties

Jouw zorgverzekeraar kent aan onze videoconsulten dezelfde waarde toe als aan een behandeling in de praktijk. Dat geeft wel aan hoe waardevol deze behandelingen ook voor jou kunnen zijn. Bent je aanvullend verzekerd? Dan gaat de nota, zoals altijd, gewoon naar de zorgverzekeraar.

Fysiotherapie OpMaat heeft contracten met alle verzekeraars. Wij sturen de nota’s direct naar de zorgverzekeraar. Mocht je niet, of beperkt, aanvullend verzekerd zijn dan bieden wij de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief een aantal behandelingen af te nemen met onze Fysioknipkaart.

Bij vragen over declaraties kunt je terecht bij Carolien Janssen (06-23684479).