Fysiotherapie Bilthoven | Fysio Bilthoven

Fysiotherapie Bilthoven in Sport City

Op zoek naar fysiotherapie Bilthoven? Onze locatie in Bilthoven ligt centraal bij zwembad Brandenburg en is goed bereikbaar. Fysiotherapie OpMaat Bilthoven is gevestigd in Sport City Bilthoven. Dat heeft veel voordelen voor jou:

 

  • Tijdens jouw behandeling maken we gebruik van de trainingsruimte van Sport City met alle apparaten, gewichten, ballen en andere trainingsfaciliteiten.
  • We hebben een eigen behandelkamer waardoor jouw privacy gewaarborgd is.
  • Onze praktijkassistenten beantwoorden de telefoon. Tijdens je behandeling heeft jouw fysiotherapeut alle tijd voor jou.
  • Je kunt voordelig lid worden van Sport City als je bij ons onder behandeling bent.
  • Sport je al bij Sport City? Dan hoef je je routine niet te onderbreken. Wij zorgen dat jij kunt blijven sporten.
  • Sport City heeft ruime openingstijden. Jouw fysiotherapeut dus ook.

 

Kortom: fysiotherapie Bilthoven van Fysiotherapie OpMaat levert dezelfde fysiotherapie als een gewone praktijk in Bilthoven. Maar dan met meer mogelijkheden voor jouw herstel! Op deze locatie zijn Evelien Kuijt, Danique Derksen, Jim Paul Terlingen en Martine Terlouw werkzaam. Dus zeker als je hart en vaat klachten, claudicatioklachten, rug/nekklachten, sport-gerelateerde klachten hebt of alle mogelijke trainingsopties in wil zetten voor jouw herstel: maak meteen een afspraak voor fysiotherapie Bilthoven. Ook voor kinderfysiotherapie kun je terecht in Bilthoven.

Maak direct een online afspraak

Sport City Bilthoven

Zoek je een fysiotherapeut in Bilthoven?

Je kent ons misschien al als Fysiotherapie OpMaat. Wij hebben 4 locaties. Fysiotherapie Bilthoven van Fysiotherapie OpMaat is gevestigd in Sport City. Pal naast zwembad Brandenburg. Je kunt je auto parkeren op het grote parkeerterrein bij de Hoogvliet en de Action. Maar nog beter natuurlijk als je op de fiets komt of komt lopen. Dan heb je meteen al een stukje beweging gehad.

Dat we in Sport City zitten is een groot voordeel voor jou als je hier ook sport. Jouw fysiotherapeut kan eenvoudig even met je meekijken tijdens jouw sporttraining.

Loop gerust binnen. Meldt bij de receptie dat je komt voor de fysiotherapeut. Dan kun je even aan de lange tafel in de hal wachten tot je aan de beurt bent. Onze behandelruimte zit meteen rechts om de hoek. Dus je hoeft niet ver te lopen.

 

Hieronder tref je het overzicht van al onze locaties en vind je de route.

Locatie

Fysiotherapie Bilthoven

Leijenseweg 123
3721 BC

(gevestigd in SportCity)
030 – 228 5605

Stel je vraag via WhatsApp

 

Weet je niet of het wel echt nodig is om een afspraak met een fysiotherapeut te maken? Wil je misschien een korte vraag stellen over een klacht waar je last van hebt? Wij zijn bereikbaar via WhatsApp voor al je vragen. Een van onze fysiotherapeuten neemt in zo’n geval de tijd om je vragen te beantwoorden, helemaal gratis. De fysiotherapeut belt je zo nodig terug op een afgesproken tijdstip om je vraag rustig door te spreken. Klik hieronder op de knop “WhatsApp” om direct het gesprek aan te gaan met een van onze fysiotherapeuten.