Carolien Janssen

Carolien Janssen

Over mij: Ik ben zelf geen fysiotherapeut. Nooit geweest en ik heb ook niet de ambitie om dat te worden. Ik vind het wel een heel mooi beroep waarbij je echt wat kan betekenen voor de mensen.

In 1999 ben ik gestart met Fysiotherapie OpMaat. Als eigenaar draag ik zorg voor de bedrijfsvoering. Kwaliteit vinden wij belangrijker dan kwantiteit. Ruimte, tijd en aandacht; zowel voor jouw als cliënt als voor het team. Ik vind het een uitdaging om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier werkt en daarbij de juiste informatie en materialen tot zijn beschikking heeft. In onze praktijk staat de klant centraal.

Daarnaast ben ik altijd op zoek naar manieren waarop ik het team beter van dienst kan zijn. En samen met het team hoe we jou beter van dienst kunnen zijn. Wat zijn jouw wensen? Vertel het ons en wij kijken of het mogelijk gemaakt kan worden. 

Uitspraak: “Van onze cliënten en het team krijg ik veel positieve feedback. Een compliment laat ons glimlachen. Daardoor weet ik dat wij iets goeds neer zetten met Fysiotherapie OpMaat.”