Fysiotherapie Huizen vanaf 1 januari 2023 in Xfitclub

Op zoek naar fysiotherapie Huizen? Onze locatie in Huizen ligt centraal bij aan de Huizermaatweg, de rondweg door Huizen en is goed bereikbaar. Fysiotherapie OpMaat Huizen is gevestigd in Sport City Huizen. Vanaf 1 januari 2023 wordt dat Xfitclub. Dezelfde locatie. Een mooie, nieuwe club! De Xfitclub! Dat heeft veel voordelen voor jou:

  • Tijdens jouw behandeling maken we gebruik van de trainingsruimte van Xfitclub met alle apparaten, gewichten, ballen en andere trainingsfaciliteiten.
  • We hebben een eigen behandelkamer waardoor jouw privacy gewaarborgd is.
  • Onze praktijkassistenten beantwoorden de telefoon. Tijdens je behandeling heeft jouw fysiotherapeut alle tijd voor jou.
  • Je kunt voordelig lid worden van Xfitclub als je bij ons onder behandeling bent.
  • Sport je al bij Xfitclub? Dan hoef je je routine niet te onderbreken. Wij zorgen dat jij kunt blijven sporten.
  • Xfitclub heeft ruime openingstijden. Jouw fysiotherapeut dus ook.

Kortom: fysiotherapie Huizen van Fysiotherapie OpMaat levert dezelfde fysiotherapie als een gewone praktijk in Huizen. Maar dan met meer mogelijkheden voor jouw herstel! Op deze locatie zijn Johan Horst en Erik Edelenbosch werkzaam. Dus zeker als je rug/nekklachten, sport-gerelateerde klachten hebt of alle mogelijke trainingsopties in wil zetten voor jouw herstel: maak meteen een afspraak voor fysiotherapie Huizen.

Maak direct een online afspraak

Xfitclub.nl

Hoe vind je fysiotherapie Huizen?

Je kent ons misschien al als Fysiotherapie OpMaat. Wij hebben 4 locaties. Fysiotherapie Huizen van Fysiotherapie OpMaat is gevestigd in Xfitclub. Pal aan de Huizermaatweg. Dus goed bereikbaar. Je kunt je auto parkeren op het ruime parkeerterrein op het Gooierserf. Maar nog beter natuurlijk als je op de fiets komt of komt lopen. Dan heb je meteen al een stukje beweging gehad.

Dat we in Xfitclub zitten is een groot voordeel voor jou als je hier ook sport. Jouw fysiotherapeut kan eenvoudig even met je meekijken tijdens jouw sporttraining.

Loop gerust binnen. Meldt bij de receptie dat je komt voor de fysiotherapeut. Dan kun je even in de lounge wachten tot je aan de beurt bent. Onze behandelruimte zit door de klapdeuren meteen links om de hoek. Dus je hoeft niet ver te lopen.

Hieronder tref je het overzicht van al onze locaties en vind je de route.

Fysiotherapie Huizen

Huizermaatweg 400
1276 LL

030 – 228 5605

Stel je vraag via WhatsApp

Weet je niet of het wel echt nodig is om een afspraak met een fysiotherapeut te maken? Wil je misschien een korte vraag stellen over een klacht waar je last van hebt? Wij zijn bereikbaar via WhatsApp voor al je vragen. Een van onze fysiotherapeuten neemt in zo’n geval de tijd om je vragen te beantwoorden, helemaal gratis. De fysiotherapeut belt je zo nodig terug op een afgesproken tijdstip om je vraag rustig door te spreken. Klik hieronder op de knop “WhatsApp” om direct het gesprek aan te gaan met een van onze fysiotherapeuten.