Fysiotherapie Huizen | Fysio Huizen

Fysiotherapie Huizen in Sport City

Op zoek naar fysiotherapie Huizen? Onze locatie in Huizen ligt centraal bij aan de Huizermaatweg, de rondweg door Huizen en is goed bereikbaar. Fysiotherapie OpMaat Huizen is gevestigd in Sport City Huizen. Dat heeft veel voordelen voor jou:

 

  • Tijdens jouw behandeling maken we gebruik van de trainingsruimte van Sport City met alle apparaten, gewichten, ballen en andere trainingsfaciliteiten.
  • We hebben een eigen behandelkamer waardoor jouw privacy gewaarborgd is.
  • Onze praktijkassistenten beantwoorden de telefoon. Tijdens je behandeling heeft jouw fysiotherapeut alle tijd voor jou.
  • Je kunt voordelig lid worden van Sport City als je bij ons onder behandeling bent.
  • Sport je al bij Sport City? Dan hoef je je routine niet te onderbreken. Wij zorgen dat jij kunt blijven sporten.
  • Sport City heeft ruime openingstijden. Jouw fysiotherapeut dus ook.

 

Kortom: fysiotherapie Huizen van Fysiotherapie OpMaat levert dezelfde fysiotherapie als een gewone praktijk in Bilthoven. Maar dan met meer mogelijkheden voor jouw herstel! Op deze locatie zijn Johan Horst, Taipio Wolfjager en Jim Paul Terlingen werkzaam. Dus zeker als je rug/nekklachten, sport-gerelateerde klachten hebt of alle mogelijke trainingsopties in wil zetten voor jouw herstel: maak meteen een afspraak voor fysiotherapie Huizen.

Maak direct een online afspraak

Sport City Huizen

Hoe vind je fysiotherapie Huizen?

Je kent ons misschien al als Fysiotherapie OpMaat. Wij hebben 4 locaties. Fysiotherapie Huizen van Fysiotherapie OpMaat is gevestigd in Sport City. Pal aan de Huizermaatweg. Dus goed bereikbaar. Je kunt je auto parkeren op het ruime parkeerterrein op het Gooierserf. Maar nog beter natuurlijk als je op de fiets komt of komt lopen. Dan heb je meteen al een stukje beweging gehad.

Dat we in Sport City zitten is een groot voordeel voor jou als je hier ook sport. Jouw fysiotherapeut kan eenvoudig even met je meekijken tijdens jouw sporttraining.

Loop gerust binnen. Meldt bij de receptie dat je komt voor de fysiotherapeut. Dan kun je even in de lounge wachten tot je aan de beurt bent. Onze behandelruimte zit door de klapdeuren meteen links om de hoek. Dus je hoeft niet ver te lopen.

 

Hieronder tref je het overzicht van al onze locaties en vind je de route.

Locatie

Fysiotherapie Huizen

Huizermaatweg 400
1276 LL

(Gevestigd in SportCity)
030 – 228 5605

Stel je vraag via WhatsApp

 

Weet je niet of het wel echt nodig is om een afspraak met een fysiotherapeut te maken? Wil je misschien een korte vraag stellen over een klacht waar je last van hebt? Wij zijn bereikbaar via WhatsApp voor al je vragen. Een van onze fysiotherapeuten neemt in zo’n geval de tijd om je vragen te beantwoorden, helemaal gratis. De fysiotherapeut belt je zo nodig terug op een afgesproken tijdstip om je vraag rustig door te spreken.