Erik Edelenbosch

Erik Edelenbosch

Over mij: Ik ben Erik Edelenbosch, geboren in 1974 en vol van energie. Ik ben sportief, stimulerend, motiverend, confronterend en zorgzaam. Ik ben gediplomeerd sportfysiotherapeut (NOC*NSF) Personal Trainer en Coach. De liefde voor fysieke actie zat er al vroeg in. Vanaf mijn 6de ging ik wekelijks naar het zwembad. Eerst baantjes zwemmen, daarna al snel selectiewedstrijden, en tenslotte een vervolg bij waterpolo. Ik hou van buitensporten zoals triathlon, windsurfen, ATB en survivalruns.

Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk gezond bewegen en sporten voor jou kan zijn. En ik begrijp dat je zo snel mogelijk weer voluit wilt kunnen sporten na een blessure. In de 12,5 jaar dat ik binnen de Koninklijke Landmacht werkte, was mijn instelling dat opgeven geen optie is. De militair moet snel inzetbaar zijn, binnen de grenzen van de natuurlijke hersteltijden. Dat vraag een “can do” instelling voor een maximaal resultaat. Tijdens uitzendingen naar Bosnië (2x) en Afghanistan heb ik gezien hoe belangrijk de mentale component is naast de fysieke aanpak.

Inzicht in de problemen en wensen van de cliënt is essentieel voor een goede begeleiding. Dit is een leidraad geweest in mijn hele professionele loopbaan. Of dat nou in het ziekenhuis was of in de particuliere praktijk. Ik woon in Zeewolde, ben vader van twee, vriend van één en baasje van Coco (O:

Je bent van harte uitgenodigd voor een bak koffie!

Ik werk op de locatie in Huizen.

Specialisaties Erik Edelenbosch:
  • Sportfysiotherapeut (NOC*NSF)
  • Personal Trainer en Coach.
Uitspraak: “Als je het kunt dromen, kun je het maken!”