Evelien Kuijt

Evelien Kuijt

Over mij: Ik ben in 1985 afgestudeerd als fysiotherapeut in Utrecht. Sinds 2003 werk ik bij Fysiotherapie OpMaat. Ik werk graag samen met mensen aan het verbeteren van hun fysieke mogelijkheden om zo het dagelijks leven wat te vergemakkelijken. In mijn jarenlange ervaring heb ik de meeste aandoeningen al wel eens gezien en toch blijft het iedere keer een uitdaging om samen te kijken naar de beste aanpak. Juist met een lagere belastbaarheid door ziekte of blessure is er wat betreft oefenen of trainen veel mogelijk. Daar samen naar zoeken is wat ik leuk vind. Binnen onze praktijk zijn daarvoor prima mogelijkheden.

Ook werk ik samen met De Reiger, een woonvorm voor  volwassenen met een beperking. Ik ben aangesloten bij Harteraad en bij het Chronisch Zorgnet (voorheen het  Claudicationetwerk) . Je kunt dus wel zeggen dat ik een ervaren fysiotherapeut ben. Kijk hier waarom ik zo lang een enthousiaste fysiotherapeut ben.

Ik ben werkzaam op de locaties Den Dolder en Bilthoven.

Specialisaties Evelien Kuijt:

Medical Fitness, Medical Taping, nek/schouderklachten (methode Stenvers, NSA), etalagebenen, revalidatie na cardiologisch problemen en begeleiding bij hart- en vaatproblemen.
Bij GAC in Hilversum ben ik betrokken bij het begeleiden van lopers die herstellen van een blessure en geef ik training aan recreatieve loopgroepen.

Uitspraak: “Waarom mijn vak zo leuk is? Altijd in beweging, samen op zoek naar wat voor u of jou werkt. Vakkennis koppelen aan persoonlijke aandacht. Dat verveelt nooit.”