Taipio Wolfjager

Taipio Wolfjager

Over mij: Ik ben in 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van (top)sporters. Dit heb ik gedaan door zes jaar tijdens en na mijn studie, als wedstrijdfysiotherapeut bij AFC Ajax te werken. Gedurende deze periode heb ik door middel van interne cursussen geleerd om (sport)aandoeningen te onderzoeken en te behandelen.

Door mijn ervaring bij Ajax zit mijn kracht in het begeleiden van sporters bij de terugkeer naar de sport. In 2022 heb ik de Master Sportfysiotherapie met succes afgerond.

Bij Fysiotherapie Op Maat heb ik het gevoel dat ik op mijn plek ben en door een goede samenwerking met mijn collega’s nog verder kan groeien. Bij Fysiotherapie OpMaat zie ik dat het dagelijks leven soms ook top sport kan zijn. De faciliteiten bieden mij veel mogelijkheden om iedereen te kunnen begeleiden naar herstel.

Ik ben werkzaam op de locaties UtrechtDen Dolder en Huizen.

Uitspraak: Mijn dag is goed als ik vooruitgang bij mijn cliënten zie. Ik wil ze specifieke kennis over hun lijf geven qua belasting en belastbaarheid. En ze zelfvertrouwen geven zodat zij zelfstandig verder kunnen zonder klachten.”