David Kengen

Functie: Fysiotherapeut / Manueel therapeut / Echografisch Fysiotherapeut

Over mij In 2004 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna heb ik mij gespecialiseerd als arbeidsfysiotherapeut en heb ik mijn Master Manueel therapie behaald in 2015.  Ik heb vervolgens veel ervaring met echografie.  Recent heb ik de keuze gemaakt om het team van Fysiotherapie OpMaat te versterken.  Omdat ik graag samen werk met verschillende specialisten binnen de fysiotherapie. Door samen te werken kunnen wij u het snelste van uw klachten af helpen. 

Fysiotherapie OpMaat heeft hierin een sterk team staan. Hier kan ik met mijn kennis van echografie een positieve aanvulling zijn. Met mijn achtergrond als master manueel therapie en arbeidsfysiotherapeut kijk ik naar het totale beeld van u als klant. Ik zie de verbanden en kan hierdoor bij veel klachten snel een verbetering in gang zetten.

 

Ik werk graag met echografie. Omdat met ondersteuning van deze beelden u een goed inzicht krijgt in de ernst van uw aandoening. Samen met u kijk ik vervolgens naar de juiste oplossing hierin. Dat kan bestaan uit manuele therapie of anderszins. Belangrijk daarbij is het dat u begrijpt welke zaken u zelf op kunt pakken. Dat helpt om uw klacht snel te verhelpen naast mijn interventies.

Ik ben werkzaam op de locatie Den Dolder.

Specialisaties: EchografieManuele therapie / Arbeid gerelateerde klachten.

Uitspraak “Belangrijk voor mij is dat jij inzicht in je eigen klacht krijgt zodat je goed weet wat je wel of niet kunt doen.”

Neem contact met ons op