Online Fysiotherapie

Hoe werkt Online Fysiotherapie?

Overige klachten

Maak direct een online afspraak

Hoe kan fysiotherapie online plaatsvinden?

 

Fysiotherapie is toch een fysieke behandeling? Bij Online Fysiotherapie doen we eigenlijk precies hetzelfde als in de praktijk: De fysiotherapeut spreekt met je door hoe het met je gaat en geeft adviezen en tips om de oefeningen en bewegingen op de juiste manier uit te voeren.

Bij Fysiotherapie OpMaat zijn we intussen uitgebreid getraind in Online Fysiotherapie, waardoor we er best goed in geworden. Wij geven je daarom 100% garantie dat je de behandeling niet hoeft te betalen als je niet tevreden bent. We schrijven dan ook geen behandel tegoed af van je zorgverzekeraar.

 


Altijd starten met een intake gesprek

 

Dit is mogelijk via een online fysiotherapie consult, telefonisch of gewoon in de praktijk. In het online intakegesprek wordt de klacht besproken en wordt er gekeken naar welke behandeling het beste bij jou past. De fysiotherapeut haalt het grootste gedeelte van de informatie uit dit vraaggesprek en kan op deze manier bepaalde klachten uitsluiten en tot een diagnose komen. Kan dit gesprek niet in de praktijk plaatsvinden? Geen probleem, de fysiotherapeut belt jou per telefoon of via een veilige verbinding. Hoe eenvoudig dit werkt wordt uitgelegd in de mail die je ontvangt na je aanmelding.

Aan de slag met Online Fysiotherapie!


Nadat de fysiotherapeut een diagnose heeft gesteld, krijg je advies wat je kan doen om klachten te verminderen. Dit kan een combinatie van behandelingen in de praktijk en via Online Fysiotherapie zijn. Afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden.

 


Het Online Fysiotherapie traject

 

De ene keer kom je naar de praktijk. De andere keer spreek je jouw fysiotherapeut via een online fysiotherapie consult. Afhankelijk van wat het beste past bij jouw situatie! De fysiotherapeut kan bepalen of er andere oefeningen nodig zijn, of dat de bestaande oefeningen vaker, lichter of juist zwaarder moeten worden. Mogelijk breidt de fysiotherapeut het aantal oefeningen uit of wisselt deze af.

 


Wanneer je hersteld bent


Tijdens en na het behandeltraject houdt de fysiotherapeut jouw voortgang in de gaten. Wanneer je klacht over is zal de fysiotherapeut na één of twee weken contact met jou opnemen om van jou te horen hoe het gaat. Ervaar je nog klachten? Heb je nog vragen? We staan ook dan voor je klaar.

 


Wij dragen ons steentje bij

 

Iedereen gezond in beweging, dat is ons motto. En in deze bijzondere tijd nog belangrijker dan ooit hiervoor. Doordat we trainingen hebben gevolgd in Online Fysiotherapie kunnen wij iedereen goed helpen. Ongeacht of je nu naar de praktijk kunt komen of niet. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan het betaalbaar en bereikbaar houden van de zorg.

JP 2018

Maak direct een online afspraak