David Kengen

David Kengen

Over mij: In 2004 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna heb ik mij gespecialiseerd als arbeidsfysiotherapeut en heb ik mijn Master Manueel therapie behaald in 2015. Daarnaast heb ik diverse opleidingen echografie gevolgd en heb ik daar ondertussen veel ervaring in. Sinds 2019 versterk ik het team van Fysiotherapie OpMaat. Omdat ik graag samen werk met de verschillende specialisten binnen de fysiotherapie. Door samen te werken helpen wij jou het snelste van je klachten af. 

Fysiotherapie OpMaat heeft hierin een sterk team staan. Hier kan ik met mijn kennis van echografie een positieve aanvulling zijn. Met mijn achtergrond als Master Manueel therapie en arbeidsfysiotherapeut kijk ik naar het totale beeld van jou als klant. Ik zie de verbanden en kan hierdoor bij veel klachten snel een verbetering in gang zetten.

Ik werk graag met echografie. Omdat jij met ondersteuning van beelden een goed inzicht krijgt in de ernst van de aandoening. Samen met jou kijk ik vervolgens naar de juiste oplossing. Hier vertel ik je er alles over. Belangrijk daarbij is het dat jij begrijpt welke zaken je zelf op kunt pakken. Dat helpt om, naast mijn interventies, de klacht snel te verhelpen.

Sinds 2020 ben ik aangesloten bij het Schoudernetwerk omdat ik veel ervaringen heb met schouderklachten. Door samen met andere fysiotherapeuten die zijn aangesloten bij dit netwerk te sparren over het effect van de verschillende behandelmethoden kan ik je nog beter helpen met je schouderpijn.

Ik ben werkzaam op de locaties Den Dolder en Utrecht.

Specialisaties David Kengen

Echografie/  Manuele therapie / Schouderpijn / Arbeid gerelateerde klachten.

Uitspraak: “Voor mij is het belangrijk dat jij inzicht krijgt in je eigen klacht. Zodat je goed weet wat je wel of niet kunt doen.”