Corona gehad? Fysiotherapie OpMaat helpt jou weer op weg!

Enkele weken geleden verscheen er via verschillende media het bericht dat er op dit moment zo’n 60.000 mensen fysiotherapie volgen om te revalideren van corona.

Dat is een grote groep, maar er zijn zeer waarschijnlijk nog een groot aantal mensen die de weg naar de fysiotherapeut nog niet gevonden hebben, terwijl er bij deze mensen wél klachten spelen.

De klachten die we bij Fysiotherapie OpMaat veel tegenkomen als gevolg van corona zijn:

  • Vermoeidheid;
  • Krachtverlies;
  • Gebrek aan energie;
  • Benauwdheid;
  • Verlies aan uithoudingsvermogen;
  • Onzekerheid in eigen lichaam.

Klik hier om direct een online afspraak in onze agenda te maken.

Bovenstaande klachten kunnen ervoor zorgen dat je minder gemotiveerd bent om te gaan bewegen, te sporten en sociale activiteiten te ondernemen, terwijl deze bezigheden juist van groot belang zijn voor een goed en blijvend herstel.

De fysiotherapeut kan jou helpen om grip te krijgen op jouw klachten, fitter te worden, onzekerheid te verminderen en toe te werken naar het herstel.

‘Rust roest’; dit geldt zeker ook voor het doormaken van corona. Niet alleen na een ziekenhuisopname, maar ook als je thuis bent uitgeziekt kan er nog lang sprake zijn van lichamelijke- en mentale klachten.

Als je klachten ervaart en niet goed weet hoe je weer moet opbouwen qua bewegen en sport weet je welkom bij de fysiotherapeut! Wij helpen jou graag weer op weg! Bekijk hier onze diensten.

Johan Horst
Fysiotherapeut, hardloopexpert, docent

Aanbevolen nieuwsberichten