Iedereen gezond in beweging! Dat is ons motto

Juist in deze tijd!

Indien gewenst dragen wij gedurende de behandeling een mondkapje. 

Natuurlijk volgen wij de adviezen van het RIVM en het KNGF aangaande hygiëne en veiligheid stipt op. Het is, volgens deze adviezen, niet altijd noodzakelijk dat we tijdens uw behandeling mondkapjes gebruiken in de praktijk.  

Wij treffen veel verschillende mensen op een dag. We willen risico’s voor onze cliënten en onszelf beperken. Daarom dragen we mondkapjes in de centrale ruimten en als we tijdens de behandeling dicht bij u komen. 

Wij begrijpen dat het voor u belangrijk kan zijn als wij gedurende de hele behandelduur een mondkapje dragen. Geef dit gerust aan bij uw fysiotherapeut. Wij houden graag rekening met ieders wensen! 

Afbellen in verband met verkoudheidsklachten?

Dat is in onze praktijk niet nodig. Tenzij u echt ziek bent natuurlijk.

We willen wel heel graag dat u ons waarschuwt. Daarmee zorgt u voor ons en voor al onze cliënten. Bij verkoudheidsklachten mogen we u ook niet toelaten in onze praktijk. Maar we kunnen u wel heel goed behandelen via Thuis Fysiotherapie. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier

Iedereen gezond in beweging! Juist in deze tijd maken we dit samen met u mogelijk.

Wij garanderen dat u 100% tevreden bent over uw behandeling die middels Thuis Fysiotherapie wordt gegeven. Zo niet dan brengen wij geen kosten in rekening. Niet bij u. En ook niet bij uw zorgverzekeraar.

Twijfelt u over het nut van Thuis Fysiotherapie? Vraag ons gerust of u het een keer gratis mag ervaren.

Wij zijn hier zo goed in geworden dat wij inmiddels andere praktijken helpen. Thuis Fysiotherapie is nog geen onderdeel van de opleidingen fysiotherapie. Daarom wordt door andere praktijken aan ons gevraagd om dit aan hen te leren. Dat doen we graag! Samen houden we Nederland gezond.

Direct contact met ons? Klik hier

Aanbevolen nieuwsberichten