Manueel therapie in huizen

Manueel therapie in huizen

Vanaf medio januari 2020 ook manueel therapie in Huizen

We hadden al veel te bieden in Huizen; Taipio Wolfjager; een sportfysiotherapeut i.o. en Johan Horst; een all round fysiotherapeut met veel ervaring in herstel en opbouw van de belastbaarheid na een blessure of operatie. Samen een sterk team om u snel en blijvend van uw klachten af te helpen. Doordat onze locatie in Huizen is gevestigd in Sport City hebben we uitgebreide mogelijkheden om op ieder niveau te werken aan een snel herstel van uw lichaam. 

Jim Paul Terlingen komt het team in Huizen versterken als Manueel Therapeut. Hierdoor kunnen we nu ook bij rugklachten zorgen voor een zeer snelle interventie en combinatie van de juiste behandeling voor u. Jim Paul werkt al met Taipio samen in Den Dolder. 

Oedeem LymfedrainageFysiotherapie OpMaat is door uw zorgverzekeraar gekozen als Plus praktijk als het gaat om het oplossen van uw rugklachten. Hiervoor hebben we zelfs speciale tariefafspraken kunnen maken met verzekeraars omdat ze onze kennis en kunde hierin herkennen en waarderen. We ervaren dat hierdoor in Huizen ook de vraag naar een specifieke therapie voor rugklachten toenam. Doordat Jim Paul op de locatie in Den Dolder al nauw samenwerkt met Taipio Wolfjager hebben zij samen gekozen deze samenwerking ook in te zetten in Huizen en Johan Horst hierbij te betrekken. 

Hiermee hebben we een sterk team staan dat u op alle vlakken snel van uw klachten af kan helpen. Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!