Echografie zonder wachtlijst!

Snel van uw pijn af? Echografie zonder wachtlijst en direct een diagnose? Bij ons kan dit vaak nog dezelfde dag. Zo nodig starten we direct de behandeling.

Vanaf medio maart heeft Fysiotherapie OpMaat een professioneel echoapparaat. Wij gebruiken dit tijdens de intake  om snel en nauwkeurig een diagnose te stellen.

Ook zonder behandeltraject kunt u bij ons terecht voor een snelle diagnose van uw klachten. Denk hierbij aan hielspoor, ontsteking van schouder, elleboog , knie of heup, tendinitis, tennis elleboog, blessures na sporten, arthrose. Als u klachten of pijn heeft bij bewegen dan kunnen wij u vertellen wat er aan de hand is. Alle weefsels die te maken hebben met uw bewegingen kunnen wij onderzoeken.  Zo nodig zetten we direct de juiste behandeling in om u van uw pijn af te helpen.

Gelijkwaardige apparaten worden ook in ziekenhuizen gebruikt. Maar bij ons zijn er geen wachtlijsten. U kunt soms nog dezelfde dag terecht.

David Kengen is al vanaf 2006 echografisch fysiotherapeut en heeft hier veel ervaring in opgedaan, o.a. met topsporters. Natuurlijk heeft hij al die jaren zijn kennis up-to-date gehouden met diverse nascholingen. Hij is zeer ervaren en kundig in het stellen van uw diagnose.

Lees hier alles over echografie bij de fysiotherapeut.

Aanbevolen nieuwsberichten