Skip to content

Nieuwe specialisaties

Ons aanbod is compleet!

Met de komst van David Kengen en Erik Edelenbosch heeft Fysiotherapie OpMaat een team staan dat u optimaal kan behandelen. Wij zijn dan ook erg trots en blij dat ze ervoor hebben gekozen om ons team te komen versterken!

David Kengen

Nadat David in 2004 fysiotherapeut werd heeft hij zich continue verdiept in zijn vak. Onder andere als arbeidsfysiotherapeut en in 2015 als Master Manueel therapeut. Daarnaast heeft David al vele jaren ervaring met echografie waardoor hij bij veel klachten snel een helder beeld kan schetsen aangaande de ernst van de klacht. Daardoor kan het team van Fysiotherapie OpMaat snel de juiste therapie in zetten om snel een verbetering te krijgen in de klachten.

Erik Edelenbosch

Erik is gediplomeerd sportfysiotherapeut (NOC*NSF) Personal Trainer en Coach. Erik heeft, voordat hij in de eerstelijns zorg ging werken 12,5 jaar binnen de Koninklijke Landmacht gewerkt. Bij Fysiotherapie OpMaat zet hij met plezier al zijn ervaring in. Samen met Johan Horst vormt hij een goed team op de locatie Huizen. 

Fysiotherapie OpMaat is ervan overtuigd dat samenwerking tussen de specialisten binnen Fysiotherapie OpMaat en met derden buiten onze praktijk u het beste en snelste van uw klachten afhelpt. Met de versterking van David en Martine kunnen wij u nog beter en sneller van uw klachten af helpen.

Met vriendelijke groet,

Namens het hele team van Fysiotherapie OpMaat

Carolien Janssen

Nieuw adres: Fornheselaan 6, 3734 GC Den Dolder, telefoon 030 – 228 56 05

 

Aanbevolen nieuwsberichten