Nieuwe specialisaties

Nieuwe specialisaties

Ons aanbod is compleet!

 

Met de komst van David Kengen en Martine Terlouw heeft Fysiotherapie OpMaat een team staan dat u optimaal kan behandelen. Wij zijn dan ook erg trots en blij dat ze ervoor hebben gekozen om ons team te komen versterken!

 

David Kengen

Nadat David in 2004 fysiotherapeut werd heeft hij zich continue verdiept in zijn vak. Onder andere als arbeidsfysiotherapeut en in 2015 als Master Manueel therapeut. Daarnaast heeft David al vele jaren ervaring met echografie en shockwave waardoor hij bij veel klachten snel een helder beeld kan schetsen aangaande de ernst van de klacht en indien geindiceerd shockwave therapie in kan zetten om snel een verbetering te krijgen in de klachten. Soms zijn deze klachten al lang aanwezig en dan is de interventie met shockwave een zeer welkome verbetering en vaak zelfs snelle oplossing van uw klacht.

 

Martine Terlouw

Martine heeft na het behalen van haar diploma in 2012 bij diverse praktijken ervaring op gedaan. En zij heeft zich daarbij gespecialiseerd als COPD therapeute. Een specialisatie waar Fysiotherapie OpMaat erg blij mee is omdat dit goed aansluit bij de andere disciplines binnen onze praktijk. Martine werkt op onze locaties in Bilthoven en Den Dolder en geeft in Den Dolder ook groepslessen.

 

Fysiotherapie OpMaat is ervan overtuigd dat samenwerking tussen de specialisten binnen Fysiotherapie OpMaat en met derden buiten onze praktijk u het beste en snelste van uw klachten afhelpt. Met de versterking van David en Martine kunnen wij u nog beter en sneller van uw klachten af helpen.

 

Met vriendelijke groet,

Namens het hele team van Fysiotherapie OpMaat

 

 

Carolien Janssen

 

 

 

Nieuw adres: Fornheselaan 6, 3734 GC Den Dolder, telefoon 030 – 228 56 05