Sportmassage

Wat is sportmassage?

 

Een sport- of ontspanningsmassage helpt bij het verwerken van spanning in een vermoeid lichaam. De verschillende technieken die wij inzetten zorgen voor een betere doorbloeding van de spieren en optimaliseren de stofwisseling waardoor uw lichaam beter in staat is om te herstellen van overbelasting. Hierdoor kan na een stevige fysieke inspanning spierpijn worden voorkomen of verholpen of kun je goed voorbereid een fysieke uitdaging aangaan. Merk je dat bepaalde delen van je lichaam stram en stijf aanvoelen dan kan een sportmassage uitkomst bieden. Een ontspannende massage kan er juist voor zorgen dat je weer even rustig contact maakt met uw lijf en door uw aandacht hierop te vestigen kunnen de muizenissen in uw hoofd even verdwijnen.

 

Een massage is ook echt even tijd nemen voor jezelf. Na een ontspannende of juist intensieve massage door de medewerkers van Fysiotherapie OpMaat verlaat je de praktijk met een heerlijk gevoel.

 

De massages die wij in onze praktijk bieden zijn geen medische behandeling. Mochten wij tijdens uw massage ervaren dat je een aandoening of klacht heeft die met fysiotherapeutische interventie verholpen kan worden dan zullen wij je een fysiotherapeutische behandeling voorstellen.

Behandelruimte

Maak direct een online afspraak