Onze klanttevredenheid is 9,0 !

Super trots op ons team! We scoren klanttevredenheid van 9,0 op Qualiview!

QualiviewKlanttevredenheid Certificaat Fysiotherapie OpMaat is de klanttevredenheid monitor van fysiotherapie praktijken. Qualivieuw meet de klanttevredenheid door u vragen te stellen over een aantal onderdelen van uw behandeling binnen onze praktijk. Dit zijn vragen over over uw contact met uw fysiotherapeut. Denk hierbij aan de inhoud van de behandeling, de uitleg over de behandeling, uw tevredenheid over het eindresultaat. Maar ook vragen of de behandelingen en het eindresultaat voldoen aan uw verwachtingen. Daarnaast worden u ook vragen gesteld over de administratieve afwikkeling van uw behandelingen, de bereikbaarheid van en de bejegening door onze praktijkassistentes. Vervolgens worden u nog algemene vragen gesteld over de praktijk. Hoe goed is de praktijk bereikbaar voor u en wat u vindt van de behandelruimtes en de hygiëne.

 

Het is erg belangrijk voor onze praktijk dat u deelneemt aan dit onderzoek.

Er worden geen gegevens uitgewisseld aangaande uw dossier en uw persoonlijke NAW gegevens blijven anoniem. Uw leeftijd en geslacht zijn wel belangrijk voor dit onderzoek en worden gedeeld. De totaal uitslagen van de resultaten die uit de vragenlijsten rollen worden volledig anoniem gedeeld. Dit gebeurt alleen met de benchmarkt en de zorgverzekeraars. Door uw antwoorden weten wij waar wij in kunnen verbeteren.

Hoe kunt u mee doen?

Tijdens de behandeling wordt u gevraagd of u mee wilt doen met dit onderzoek. Na afsluiting van uw behandelingen krijgt u  automatisch een verzoek tot deelname. Alle informatie over het onderzoek vind u hier.

Zoals gezegd; Qualivieuw is belangrijk voor onze praktijk. Doordat we hieraan meedoen en een hoog cijfer halen zijn wij Plus Praktijk. Wij scoren beter dan de andere praktijken hierin! De uitslagen van Qualiview niet on-line zichtbaar voor cliënten. Wel delen wij ieder jaar ons totaalcijfer met u omdat we hier erg trots op zijn!

 

Hoe kunt u zien wat andere cliënten van Fysiotherapie OpMaat vinden?

Wilt u weten hoe anderen over ons denken? Dit kan op Zorgkaart Nederland. Dit is het platform waar u direct kunt zien hoe tevreden anderen over ons zijn. Wil u aan iedereen laten weten hoe tevreden u over ons bent? Dat kan direct via een van de onderstaande linken. En natuurlijk horen we het graag direct van u als wij iets in onze dienstverlening kunnen verbeteren!

 

Wilt u anderen laten weten hoe u over ons denkt?

U kunt ons hier enorm mee helpen! Laat uw waardering blijken via Zorgkaart Nederland. Ieder van onze locaties heeft een eigen portaal op Zorgkaart Nederland. Ons totaal cijfer wordt samengesteld uit onze 4 locaties. Door te klikken op een van de links hieronder kunt u eenvoudig en snel uw mening geven. Het zijn slechts 9 vragen. U doet ons er een enorm plezier mee! Wij danken u alvast voor uw moeite en waardering.

Den Dolder
Bilthoven
Leidsche Rijn
Huizen

Aanbevolen nieuwsberichten