Uw privacy ; een SSL beveiligde website

Uw privacy ; een SSL beveiligde website

Op dit moment zijn er veel berichten over de onveiligheid van websites van zorgverleners. Met name worden de websites van fysiotherapeuten genoemd. Uw privacy zou in gevaar komen. Omdat veel zorgverleners, en met name fysiotherapeute, geen SSL beveiligde website zouden hebben. Daardoor zouden derden eenvoudig bijvoorbeeld uw mail aan onze praktijk via het contactformulier zouden kunnen onderscheppen.

 

De website van Fysiotherapie OpMaat is  een SSL beveiligde website.

U kunt met gerust hart over onze site surfen en via de contact mogelijkheid een mail bericht verzenden. Fysiotherapie OpMaat heeft vertrouwen en vertrouwelijk omgaan met uw gegevens hoog in het vaandel staan. Uw privacy vinden wij enorm belangrijk. Op ieder vlak waarborgen wij uw gegevens. Dit geldt ook voor de mailberichten die u aan ons verzendt.

Daarnaast delen wij gegevens aangaande uw behandelingen alleen aan derden met uw toestemming. In de praktijk gebruiken wij natuurlijk diverse software voor onze financiële en cliënten administratie. Denk hierbij aan uw behandeltrajecten waarbij wij gebruik maken van een cliëntenportaal voor uw vragenlijsten. Alle software die wij in de praktijk gebruiken voldoet aan de strengste, huidige, NEN normen. Ook de externe bedrijven waar wij mee samenwerken voldoen aan deze strenge normen. Bijvoorbeeld Zorgkaart Nederland, Qualizorg, Zorgmail en het Landelijk Platform voor Fysiotherapeuten en Infomedics. Deze software gebruiken wij voor uw ervaringen aangaande de tevredenheid rondom uw behandeltraject, de uitwisseling van verwijsbrieven en behandelverslagen, aanlevering van anonieme totaal overzichten aan zorgverzekeraars en de facturatie van particuliere nota’s. Alvorens wij een samenwerking met een externe partij aangaan verzoeken wij hen eerst aan te tonen dat zij werken met de huidige NEN normen en laten wij dit vastleggen in de contracten met onze praktijk.

 

Email berichten:

Uw berichten aan de praktijkassistentes en uw behandelend fysiotherapeut worden met de groots mogelijke zorg en aandacht voor uw privacy verwerkt. Daarbij maakt het niet uit of u dit bericht verzendt via onze beveiligde website of direct aan info@fysiotherapieopmaat.nl.

Wij hopen u gerust te stellen met dit bericht. Fysiotherapie OpMaat is KNGF-plus praktijk, mede omdat wij uw privacy borgen en bewaken. Mocht u vragen, hierover, of over andere zaken hebben dan beantwoord ik ze graag,

 

Met vriendelijke groet,

 

Carolien Janssen.

Carolien Janssen vertelt u alles over SLL beveiligde website