Verhuisbericht fysiotherapie Den Dolder

Verhuisbericht fysiotherapie Den Dolder

Vanaf 15 september zitten wij op onze nieuwe locatie in Den Dolder!

 

De verhuizing geldt alleen voor de locatie Den Dolder. Alle andere locaties treft u op de voor u vertrouwde plaats. Met trots kunnen wij u berichten dat de locatie in Den Dolder van Fysiotherapie OpMaat is verhuisd! Ons nieuwe pand aan de Fornheselaan 6 in Den Dolder heeft alle opties die wij belangrijk vinden. Deze nieuwe locatie ligt om de hoek van ons oude pand: we blijven dus gewoon in Den Dolder, lekker dichtbij en met ons vertrouwde, bekwame team van fysiotherapeuten!

 

Veel extra ruimte

We hebben op deze nieuwe locatie een grote oefenruimte, waar we ook groepslessen geven. Daarnaast zijn er zes behandelruimtes en een fijne wachtruimte met een gezellige koffietafel en een prima koffiezetapparaat. Ook als u geen afspraak heeft, bent u daar van harte welkom voor een kop koffie. Loop ook gerust een keer binnen als u vragen heeft of informatie wenst. Onze praktijkassistentes helpen u graag en zullen er zorg voor dragen dat u snel een gepast antwoord krijgt of contact heeft met een van onze fysiotherapeuten.

 

Nieuw, innovatief product

Wij laten u tijdens de open dag in ieder geval kennismaken met een nieuwe, innovatieve en bijzonder interessante dienst van Fysiotherapie OpMaat. Met wat wij de ‘Schijf-van-8’ noemen, bieden wij u een geweldig instrument om blessures te voorkomen en soepel, fit en sterk te blijven. Hoe dit precies werkt en wat deze aanpak voor uw gezondheid kan betekenen, laten wij u graag op 15 september zien én ervaren.

 

Met vriendelijke groet,

Namens het hele team van Fysiotherapie OpMaat

 

 

Carolien Janssen

 

 

 

Nieuw adres: Fornheselaan 6, 3734 GC Den Dolder, telefoon 030 – 228 56 05