Verhuisbericht fysiotherapie Den Dolder

Verhuisbericht fysiotherapie Den Dolder

Vanaf 15 september zitten wij op onze nieuwe locatie in Den Dolder!

 

Met trots kunnen wij u berichten dat de locatie in Den Dolder van Fysiotherapie OpMaat gaat verhuizen! Terwijl heel Nederland zuchtte onder de soms tropische temperaturen, werd er op de Fornheselaan 6 in Den Dolder hard gewerkt aan ons nieuwe pand. Deze nieuwe locatie ligt om de hoek van ons oude pand: we blijven dus gewoon in Den Dolder, lekker dichtbij en met ons vertrouwde, bekwame team van fysiotherapeuten!

 

Bereikbaarheid

Vanwege de verhuizing kan het zijn dat we even telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Natuurlijk doen we ons best om hierin zoveel mogelijk overlast voor u te voorkomen. Mocht u echter ervaren dat u ons telefonisch niet kunt bereiken dan kunt u altijd een mail sturen naar info@fysiotherapieopmaat.nl of een whats app naar 06-23047526. Dan nemen wij snel contact met u op.

 

Veel extra ruimte

Op 14 september aanstaande nemen we de nieuwe, veel ruimere locatie in gebruik en daar kijken we erg naar uit. We krijgen straks een grote oefenruimte, waar we ook groepslessen kunnen gaan geven. Daarnaast zijn er zes behandelruimtes en een fijne wachtruimte met een gezellige koffietafel en een prima koffiezetapparaat. Ook als u geen afspraak heeft, bent u daar van harte welkom voor een kop koffie. Loop ook gerust een keer binnen als u vragen heeft of informatie wenst. Onze praktijkassistentes helpen u graag en zullen er zorg voor dragen dat u snel een gepast antwoord krijgt of contact heeft met een van onze fysiotherapeuten.

 

Open dag

We zijn supertrots op onze nieuwe werkplek en we laten u er graag eens rustig rondkijken. Daarom organiseren wij op zaterdag 15 september een open dag. Binnenkort ontvangt u hiervoor een officiële uitnodiging; dan vertellen wij u ook meer over het programma van die dag.

 

Nieuw, innovatief product

Wij laten u tijdens de open dag in ieder geval kennismaken met een nieuwe, innovatieve en bijzonder interessante dienst van Fysiotherapie OpMaat. Met wat wij de ‘Schijf-van-8’ noemen, bieden wij u een geweldig instrument om blessures te voorkomen en soepel, fit en sterk te blijven. Hoe dit precies werkt en wat deze aanpak voor uw gezondheid kan betekenen, laten wij u graag op 15 september zien én ervaren.

 

Zet u de 15e september alvast in uw agenda? Dan klussen wij nog even verder!

 

 

Met vriendelijke groet,

Namens het hele team van Fysiotherapie OpMaat

 

 

Carolien Janssen

 

 

 

Nieuw adres: Fornheselaan 6, 3734 GC Den Dolder, telefoon 030 – 228 56 05