Koop nu voordelig een Fysioknipkaart!

Koop nu voordelig een Fysioknipkaart!

Met de FysioKnipKaart bespaart u een hoop geld op uw behandelingen fysiotherapie. En zeker als u nu een FysioKnipKaart koopt voor volgend jaar!

Per 1 januari 2023 gaan onze tarieven omhoog. Dit is nodig om de inflatie voor onze fysiotherapeuten te kunnen compenseren. U leest vast ook de kranten en weet dat veel medewerkers in de zorg de zorg verlaten omdat ze een hoger salaris nodig hebben om rond te kunnen komen. In de fysiotherapie geldt dat ook. Veel fysiotherapeuten verlaten de zorg. Een aantal praktijken hebben in 2022 de deuren gesloten omdat ze het kosten/baten technisch niet rond krijgen.

U kunt zich voorstellen wat er gebeurt als er te weinig fysiotherapeuten zijn. Dan lopen mensen te lang rond met klachten. Er volgt uitval in het arbeidsproces met kosten voor de samenleving tot gevolg. En een hogere werkdruk voor collega’s. Het aantal operaties neemt toe. Met alle gevolgen qua kosten en voor de toch al overbelaste ziekenhuizen. Oudere mensen kunnen minder lang zelfstandig blijven wonen met alle kosten voor zorg ten gevolg. Het klinkt misschien dramatisch. Maar dit zijn feiten. Fysiotherapie draagt bij aan het betaalbaar houden van de zorg. En fysiotherapie maakt slechts 2% uit van de totale zorgkosten van dit land. Dus als we samen de zorg bereikbaar willen houden is het belangrijk om fysiotherapeuten in dit mooie beroep te houden. En goed te belonen.

Fysiotherapie wordt vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Tenzij u een chronische aandoening heeft die vanuit de basis verzekering wordt vergoed. Maar als u niet zo vaak naar de fysiotherapeut gaat kunt u net zo goed direct bij ons afrekenen middels een FysioKnipKaart. Dan bent u in de loop van de jaren per saldo veel goedkoper uit. De meeste mensen komen slechts 6 tot 9 x per 3 jaar bij de fysiotherapeut. Tel uit uw winst. Want de vergoeding voor fysiotherapie, brillen en tanden is al fors uitgekleed in de aanvullende verzekering pakketten. Dus u betaald steeds meer voor minder.

Voor 2023 sluiten wij geen contract af met Zorg & Zekerheid en met Caresq omdat zij fysiotherapeuten teveel eisen op leggen die niet bijdragen aan uw behandeling. Daarvoor bieden zij een te laag tarief. Indien u verzekerd bent bij Zorg & Zekerheid of Caresq ontvangt u van ons een nota tegen ons particuliere tarief. Een deel daarvan krijgt u vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Er zijn veel fysiotherapeuten die geen contract hebben afgesloten met Zorg & Zekerheid en Caresq. Helaas maken deze verzekeraars dit pas na de overstap periode zichtbaar op hun website.

Let dus goed op als u bij deze verzekeraars verzekerd wilt blijven! Vraag aan zorgverleners waar u wel terecht kunt voor volledige vergoeding van uw behandelingen.

Waarom bent u aanvullend verzekerd?

Als u alleen aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie dan kunt u veel geld besparen. U betaalt steeds meer premie voor steeds minder behandelingen. De kleine pakketten vergoeden in de regel nog maar 6 behandelingen. Kijk dus goed wat uw aanvullende verzekering dekt en wat u daarvoor betaald als u dit jaar weer gaat verlengen! U bent in de regel goedkoper uit als u bij ons een FysioKnipKaart koopt.

Denk hier wel goed over na! Het opzeggen van een aanvullende verzekering is verstandig als u zelf een spaarpot kunt aanhouden van ca. €300,-. En als u ieder jaar, persoonlijk, meer dan 6x bij ons komt is het goedkoper voor u om de aanvullende verzekering aan te houden.

FysioKnipKaart

Voor al onze klanten bieden wij tot 31-12-2022 de mogelijkheid om nu alvast en FysioKnipKaart voor 10 behandelingen te kopen voor het komende jaar. Tegen het voordeel tarief van 2022 ontvangt u dan in 2023 uw behandelingen. De FysioKnipKaart blijft onbeperkt geldig. Het scheelt u ruim €50,- als u de kaart NU koopt.

Lees hier alles over onze FysioKnipKaart.

Ons eindejaar aanbod:

Bent u niet aanvullend verzekerd? Of laat u uw aanvullende verzekering in 2023 vervallen? Spaar dan nu een hoop geld uit door onze FysioKnipKaart te kopen via Fysi-E. U betaalt nu €325,88 per 10 behandelingen op de FysioKnipKaart. Vanaf 2023 wordt dit €382,50. Ons particuliere tarief voor een behandeling fysiotherapie wordt per 1 januari 2023 €42,50. Deze prijs verhoging is nodig om ons team goed kunnen blijven belonen.

Hoe werkt het?

Scan de QR code hieronder. Of volg deze link. Betaal snel en eenvoudig aan Fysi-E. Vermeld in de betaling uw naam en uw email adres. Stuur vervolgens een email naar carolien@fysiotherapieopmaat.nl en we voegen uw nieuwe knipkaart toe aan onze administratie. Vervolgens ontvangt u per mail een factuur voor de FysioKnipKaart. Dan weet u zeker dat alles goed is geregeld.

Vragen?

Wilt u een KnipKaart voor uw hele gezin? Of een andere vorm van onze FysioKnipKaart? Dan maken we daarop een passend eindejaar aanbod. Ook voor al uw andere vragen kunt u ons bereiken. Twijfelt u wat de juiste keuze voor u is? Wij helpen u graag.

Bel gerust met Carolien via 0623684479 of stuur een mail naar carolien@fysiotherapieopmaat.nl

Team Fysiotherapie OpMaat.