Wij blijven doorgaan, voor u

Wij blijven doorgaan, voor u

Fysiotherapie OpMaat blijft open, ook nu. 

 

Veel fysiotherapiepraktijken sluiten vandaag hun deuren. Daar hebben wij alle begrip en respect voor. Uw gezondheid en de gezondheid van uw fysiotherapeut staat, bij hen en bij ons voorop. Wij hebben besloten door te werken in deze tijd. Kijk hier naar ons bericht. 

 

De afgelopen weken heeft het team van Fysiotherapie OpMaat volop getraind in het geven van video consulten. Wij hebben onder andere, met elkaar, testen ontwikkeld om zonder lichamelijk onderzoek samen met u te onderzoeken waar uw klacht vandaan komt. Zodat we daar een goede behandeling op in kunnen zetten.  

Onze software was al geschikt voor het geven van video consulten,en daarom worden deze behandelingen door uw zorgverzekeraar vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

In deze tijd dat we minder bewegen of ,voor ons lijf, ongewone arbeid verrichten kunnen allerlei fysieke klachten ontstaan. Wij vinden het heel erg belangrijk om bereikbaar te blijven voor al uw vragen over uw klachten op het gebied van bewegen. Noodzakelijke zorg kunnen wij op verzoek van uw huisarts blijven geven in de praktijk met alle voorzorgsmaatregelen die nodig zijn. We voorzien anders een stuwmeer van nieuwe cliënten die hulp nodig hebben van de huisarts of de specialist. 

 

Denk daarbij aan mensen met COPD of hartziekten die te weinig in beweging komen en daardoor zieker worden. Mensen met evenwichtsproblemen die vallen doordat hun spierkracht achteruit gaat en daardoor een heup breken. Maar ook degene die na het werken in de tuin last hebben van hun rug, of met skeeleren of hardlopen last krijgen van hun knieën of enkels kunnen wij helpen. Vaak zijn in dat geval 1 of 2 videobehandeling voldoende om u weer normaal te laten bewegen. Wij zijn experts daarin. 

Dus juist om nu uw huisarts en de ziekenhuizen te ontlasten staan wij voor u klaar. Wij willen iedereen fit en in beweging houden. 

 

Is uw eigen fysiotherapiepraktijk gesloten? Laat het ons weten of verzoek hem of haar contact met ons op te nemen. Wij helpen iedere fysiotherapeut graag om te doen wat wij nu doen; Nederland ondersteunen om gezond kunnen gaan of blijven bewegen. Wij zijn fysiotherapeut geworden omdat wij het verschil willen maken. Juist in deze tijd. Bel dus gerust met al uw vragen 030-2285605, stuur een whats-app bericht naar 0623047526 of een email naar info@fysiotherapieopmaat.nl

 

Ik wens u gezondheid en gezamenlijkheid toe in deze tijd. 

 

Carolien Janssen en het team van Fysiotherapie OpMaat.